چاپ
دسته: فرهنگی
بازدید: 3141

[تصویر: 1297533393_54_7db91052db.jpg]کشک زابلی ،‌ غذایی به شکل جیره ی ماندگار که ماندگاری آن بسیار زیاد است .

 کشک زابلی ،‌ غذایی که از چند ماده طبیعی ساخته می شود و بسیار مقوی نیز می باشد. 

روش درست کردن این کشک و مواد سازنده آن به شرح زیر می باشد .

از ترکيب ادويه، زردچوبه، گندم بلغور شده و دوغ. اين مجموعه را به مدت يک هفته الي ده روز در کيسة نخي مي‌گذارند، سپس آن را درآورده و پس از ورزدادن، پودر مي‌کنند.

برای مصرف، مقداری ازآن را با روغن و پیاز سرخ می کنند، سپس رویش آب می ریزند و می گذارند تا بجوشد .

محمد مهدی خبرنگار اترک