چاپ
دسته: اخبار شهرستان
بازدید: 1707

abnisan

با اضفه شدن 5 روستای جدید به شبکه ی آب بهداشتی مراوه تپه ، تعداد روستاهای دارای آب لوله کشی مراوه تپه به 43 روستا می رسد .

به گزارش اترک : شهرستان مراوه تپه از شهرستانهایی است که برخی از روستاهای آن از آب شرب بهداشتی و لوله کشی برخوردار نیستند . قرار است تا دهه ی مبارک فجر 5 روستای مراوه تپه به طور رسمی به شبکه ی آب شرب لوله کشی شده بپیوندند. به همین مناسبت با رئیس شبکه ی آبفار شهرستان ،‌ آقای مهندس زین ادین گفتگویی ترتیب داده ایم که با هم می خوانیم .

اترک : با سلام و خسته نباشید به حضور شما ، آقای مهندس در مقدمه می توانید از وضعیت روستاهای مراوه تپه در خصوص استفاده از آب لوله کشی بهداشتی بگویید.

مهندس زین الدین ک با سلام و عرض تبریک ایام هفته ی وحدت ،‌آببهداشتی یکی از مقوله های بهره مندی از امکانات محسوب می شود و از این رو تمام تلاش مسئولین شهری و استانی و کشوری برای بهره مندی تمام مردم از آب شرب بهداشتی سالم همیشه بوده است .

ما امروز در شهرستان مراوه تپه 38 روستای دارای آب لوله کشی بهداشتی زیر نظر اداره ی آبفار شهرستان را داریم که 5 روستا نیز به تازدگی به این مجموعه اضافه شده و در مجموع 43 روستا تحت پوشش شبکه آب می باشند .

اترک : وضعیت سیار روستاهای شهرستان چگونه است ؟ یعنی بقیه ی روستاها آب لوله کشی ندارند ؟

مهندس زین الدین :ما در شهرستان 100 روستای دارای کد داریم که از مجموع 100 روستا 43 روستا تحت پوشش شبکه ی آب رسانی بهداشتی اداره ی آبفار می باشند و 45 روستا نیز دارای آب لوله کشی هستند ولی زیر نظر اداره ی آبفار نمی باشند و انجام امور آب آنها توسط دهیاری های روستاهای مذکور صورت می گیرد.

اترک : بقیه ی روستاهای باقی مانده چه می شوند ؟

مهندس زین الدین : 12 روستا نیز باقی می مانند که کار آبرسانی به این روستاها توسط شبکه ی توزیع آب اداره ی آبفار شهرستان صورت می گیرد .

اترک : برنامه های اداره ی آبفار شهرستان برای آینده چیست ؟‌

مهندس زین الدین : اداره ی آبفار شهرستان در نظر دارد به تدریج برای تمامی روستاها اقدامات لازم را برای بهره مندی کامل همه ی اهالی شهرستان از آب شرب بهداشتی تدارک ببیند.

اترک : آب روستاهای دالی بق قجه و داشلی الوم چه می شود؟

مهندس زین الدین : با مدير عامل شركت آب و فاضلاب روستايي استان از این روستاها بازدید به عمل آمد و شرایط مورد بررسی قرار گرفت . با آمدن اعتبارهای لازم انشاء الله مردم این روستاها نیز به زودی از آب شرب لوله کشی بهره مند شوند .

اترک : اسامی روستاهایی که در دهه ی فجر قرار است به طور رسمی آب لوله کشی آنها مورد بهره برداری قرار گیرد را می توانید نام ببرید ؟

مهندس زین الدین : روستای دادلی غزنین ،‌مردم دره و شاخلی در بخش مرکزی و روستای داشلی آرغاچ و سایت جدید عرب قاری حاجی در بخش گلیداغ روستاهایی هستند که در دهه ی فجر به طور رسمی طرح آب رسانی آنها بهره برداری خواهد شد .

اترک : یعنی این روستاها الان آب لوله کشی دارند ؟

مهندس زین الدین : بله این روستاها الان چند ماهی است که کار آب رسانی آنها تمام شده و در حال استفاده از آب آشامیدنی سالم می باشند .

اترک : با تشکر از وقتی که به ما دادید.