تبلیغات امروزه خیلی مهم است ولی آیا در تبلیغات هم باید زرنگی کرد؟
به گزارش اترک : اگر چه امروزه تبلیغات حرف اول را در فروش می زند وبسیار مهم هم است ولی آیا به هر وسیله ای و به هر شکلی می شود تبلیغ کرد؟ آیا در تبلیغات اجازه گرفتن از دیگران هم لازم است؟
دیوار نویسی یکی از روشهای تبلیغات امروزی در کشور ما ایران و در بسیاری از کشورهای جهان می باشد. در بسیاری از کشورها و حتی در بسیاری از نقاط کشور ما افراد دیوار خود را به بهایی خاص و برای مدت خاص به شرکتهای تبلیغاتی اجاره داده و شرکتهای تبلیغاتی نیز ، با هزینه ای که از افراد و شرکتها و ... دریافت می کنند ، اقدام به دیوارنویسی تیلیغاتی می کنند.
برخی از ادارات نیز موارد مورد لزوم خود را که مورد کاربرد مردمی نیز دارد ،روی در و دیوار اداره می نویسند.
در اقدامی نازیبا ،فرد یا افرادی مشخص ، در طرحی که به نظر آنها زرنگی هم محسوب می شده ، طرحی را که به نظر می رسد ، اداره ی راه و شهرسازی برای تبلیغات خود اقدام به کادر سازی دیوار نموده است ،به تبلیغات کار یا محصول خود اختصاص داده اند.
این اقدام در محله ی شهرک 22 بهمن ،40 دستگاه صورت گرفته است.
این اقدام این فرد یا افراد ،جنبه ی عمومی دارد چرا که هزینه ای دوباره بر گردن بیت المال متحمل شده است.
امیدواریم مردم شهر را خانه ی خود بدانند و در نگهداری آن کوشا باشند.
جامی خبرنگار اترک
عکس از شایانفر -عکاس و خبرنگار افتخاری اترک