چاپ
دسته: فرهنگی
بازدید: 1766

neginshahr

وحدت میان مذاهب در گلستان حاصل محبت به اهل بیت (ع) است.

به گزارش اترک، آخوند خوجملی امام جمعه اهل سنت نگین شهر با اشاره به مطلب فوق افزود: تمام مشکلات جهان اسلام و درگیری های موجود متاسفانه به بخاطر این است که مرگ و آخرت به فراموشی سپرده شده است ولی خوشبختانه در کشور و استان ما این مسئله فراموش نشده و این امر سبب می شود که خیرخواه یکدیگر باشیم و به پوچی دنیا پی ببریم .

وی با اشاره به اینکه امام حسین (ع) نگاه معرفتی و عارفانه نسبت به همه انسانها حتی دشمنان خود داشت اظهار کرد : به همین دلیل است که نسبت به شدیدترین دشمنان خود نیز نفرین نمی کرد و تلاش می کرد آن را به دایره اسلام هدایت نماید.

وی همچنین با حیاتی دانستن مسئله امنیت در کشور های اسلامی گفت: احترام و ابراز محبت کردن مردم در منظقه ما ، نشان از در کنار هم بودن و امنیت است و باعث می گردد تا در سایۀ امنیت و نظام اسلامی اهل شیعه و سنی مراسمات خود را برگزار کنند.

آخوند خوجملی تاکید کرد: باید تلاش کنیم همان نگاه عارفانه امام حسین (ع) را نسبت به یکدیگر داشته باشیم. و آن را تقویت و حفظ نمائیم .

امام جمعه اهل سنت نگین شهر اظهار کرد : متاسفانه امروز جهان اسلام و در کشور های دیگر با سیره عملی و نظری رسول اکرم (ص) فاصله زیادی دارد و امام حسین(ع) متعلق به همه مسلمانان چه شیعه و چه سنی می باشد و رسیدن به امت واحد اسلامی نتیجه فرایندی است که از زمان پیامبر(ص) طی شده است.

وی ادامه داد: اگر امروز و در زمان ما ، در جهان اسلام امام خمینی(ره) را به عنوان عامل وحدت جامعه اسلامی می شناسند بخاطر توجه ایشان به قومیت ها بود که باعث احیاگر وحدت اسلامی شده است و تاثیر آن در مسئولین کشوری نیز مشهود است.

وی در پایان یاداور شد :ایجاد تکفیری ها نیز طی یک فرایند منفی شکل گرفته است و آنان معتقدند آنچه که فکر می کنند حق مطلق است و آنچه که دیگران فکر می کنند باطل مطلق است .

منبع: گلستان ما