چاپ
دسته: اجتماعی
بازدید: 1263

zhen1

عمو سیفی، ژن احساس تکلیفِ انتخابات را کشف کرد.

به گزارش سرویس طنز راه اترک، امروزه دانشمندان به مدد تکنولوژی و فن آوری های نوین در حال کشف انواع و اقسام ژن های مربوط به رفتار های اجتماعی هستند. از ژن ایمنی بدن و کنترل خشم و عصبانیت گرفته تا ژن چاقی، لاغری، خوشبختی، طلاق و ... البته عمو سیفی ما ( سرایدار مفخم مدرسه) هم در این سال ها بیکار ننشسته و بدون فن آوری و تجهیزات پیشرفته به کشفیات عظیمی نائل آمده است که یکی از آنها کشف « ژن احساس تکلیف» می باشد. وی معتقد است یکی از واژه هایی که در سال های اخیر از حالت محض در آمده و کاربردی شده ، واژه « احساس تکلیف » است. این واژه در گذشته کل کاربردش به عباراتی نظیر تکلیف مدرسه ، تکلیف ما را روشن کن ، تکلیف چیه ، سن تکلیف و بلاتکلیفی ختم می شد.

اما امروزه دیگر تکلیف یک واژه نیست بلکه یک رویکرد نهانی است که با تحریک ژن مخصوص آن ، وارد فاز اجرایی می شود. ادای این تکلیف سن و سال و جا و مکان هم نمی شناسد و هر وقت فرد احساس تکلیف کند و پای عشق به خدمت به میان آمد دیگر هیچ چیز و هیچ کس جلودارش نیستند و باید به وظیفه انسانی و اجتماعی اش عمل کند!

در تعریف « احساس تکلیف » نیز بین علما اختلاف نظر وجود دارد. عده ای آن را « اثر بصرییک علت نامرئی که در سطح واقعیت عمیق تر از ظاهر عمل می کند» ، می دانند و عده ای دیگر آن را « یک عارضه جانبی از یک تمایل طبیعی افراد به سمت عشق خدمتگزاری به همنوع» عنوان می کنند.

احساس تکلیف در افراد مختلف در شرایط خاصی بروز می کند که یکی از آنها، ورود به دوران پسا انتخابات می باشد. در واقع گاهی اوقات با به منصب رسیدن یا انتخاب یکی از اعضای فامیل، دوست خانوادگی، پسر همسایه، باجناق و ... به عنوان عضو شورا، نماینده شهر و یا یکی از پست های مدیریتی ، ژن تکلیف پذیری از خواب بیدار می شود و فرد ناگهان احساس می کند که او نیز توان اداره یک شهر و یا حتی یک استان را دارد و در این سال ها در حق شهروندان اجحاف شده است! در مواقعی نیز طی مدارج علمی باعث تحریک ژن احساس تکلیف در فرد می شود آن هم بعد از 17 ترم که از دانشگاه پیام نور موفق به اخذ دانشنامه لیسانس می شود!

در خصوص وجود ژن احساس تکلیف در همه افراد نیز فرضیه های زیادی وجود دارد و عده ای آن را ذاتی و برخی آن را اکتسابی می پندارند.

علی ایحال چیزی که مهم است این است که این پدیده یا فرآیند، زمینه به منصه ظهور رسیدن استعداد بسیاری از افراد را فراهم می کند و با جنبش پذیری آن ، زمینه خدمت رسانی آنها و مستفیض شدن سایرین از علم، توانایی، هنر و مدیریت آنها فراهم می شود! لهذا اگر در دوران پسا انتخابات افرادی را مشاهده فرمودید که کت و شلوار نو ابتیاع نموده اند و در معیت نماینده جدید، در برخی جلسات خاص حضور به هم می رسانند، تعجب نکنید؛ ژن احساس تکلیف این دوستان تحریک شده است و در صدد خدمتگزاری به همنوعان بعد از 7 خرداد هستند! فقط همین....