پاسخهای احمد رجبی به کسانی که می گویند ایشان دروغگو است را در اترک بخوانید .
به گزارش اترک :در پی درج خبر کشف داروی بیماری صعب العلاج MS توسط یک جوان دشتستانی در سایت های خبری محلی و پیگیری های متعدد بیماران مبتلا به MS با انتشار فیلم بهبود وضعیت یکی از بیماران مبـتلا به این بیـماری در شهرکرد و اعلام همکاری این مخترع جوان با دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر توسط رسانه های رسمی اعلام کرد که ادعاهای مخترع جوان کذب بوده و طی استعلامات صورت گرفته از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، معاونت پژوهشی این دانشگاه هرگونه همکاری با فرد مذکور را تکذیب نموده است.
از همین رو خبرنگار ما جهت روشن شدن ابعاد مختلف این موضوع گفتگویی را با احمد رجبی کاشف جوان دشتستانی صورت داد تا صحت و سقم این مسائل را برای افکار عمومی روشن سازد؛ در ادامه علاوه بر گفت وگو با رجبی گفتگویی هم با بیماران مداوا شده و همچنین معاونت گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد صورت گرفته است.
در بیانیه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آمده است ثبت هرگونه داروی جدید مستلزم طی مراحل خاص و کسب مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح بوده و تنها پس از انجام کارآزماییهای گسترده بالینی و فرآیندهای کنترلی سختگیرانه میسر میباشد و صرف وجود برخی تصورات و فرضیهها در این خصوص، نمیتواند بعنوان مجوزی برای تجویز دارو باشد.
تجویز هر دارو و فرآورده درمانی الزاماً باید توسط پزشک واجد صلاحیت صورت گیرد و در غیر اینصورت مصداق کامل دخالت غیرقانونی در امور پزشکی تلقی شده و میتواند باعث بروز عوارض غیر قابل برگشتی برای بیماران شود.
*رجبی به پی گیریهای روابط عمومی دانشگاه برای ارایه مجوزهای لازم هیچ گونه پاسخی نداده است.
نامبرده برای بررسی داروی مجهول الهویه مورد ادعا تاکنون به هیچ یک از معاونتهای دارو و غذا، معاونت پژوهشی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مراجعه نکرده و به پی گیریهای روابط عمومی دانشگاه برای ارایه مجوزهای لازم هیچ گونه پاسخی نداده است.
علیرغم ادعای ایشان مبنیبر همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، دانشگاه مزبور از همکاری با نامبرده اظهار بی اطلاعی کرده و هرگونه همکاری را رد کرده است.
*در بین ما خانمی بود که می گفت من پس از درمان طناب هم زدم.
بیمار مداوا شده، ساسان سلیمانی اظهار داشت: حال عمومی من که تحت درمان داروی آقای رجبی بودم بهتر از قبل است و حدود 10 درصد بهتر شده ام و در حال حاضر پیش داروی آقای رجبی را مصرف می کنم و داروی دیگری مصرف نمی کنم؛ آقای رجبی به من داروی خودش را داد و هر هشت نفری که تحت درمان او بودیم اعلام رضایت داشتیم، حتی در بین ما خانمی بود که می گفت من پس از درمان طناب هم زدم.
ولی الان دو هفته است که بخاطر مشکلی که با دانشگاه علوم پزشکی پیدا کرده، دیگر به ما دارو نمی دهد و این درحالی است که ما به مصرف دارو ها تمایل داریم.
*به آقای رجبی گفتم که در شهرکرد بماند و درمان همسرم را ادامه دهد، من هم مسکن و دفتر کارش را محیا می کنم.
همسر بیمار، خانم گنجی: همسر من بعد از استفاده از دارو حالش بهتر شد حتی به آقای رجبی گفتم که در شهرکرد بماند و من هم مسکن و دفتر کارش را محیا می کنم ولی به علت مشکلاتی که گویا با دانشگاه پیش آمده درمان را قطع کردند و من دلم می خواهد رجبی دوباره درمان را آغاز کند زیرا داروی وی داشت اثر می کرد و ما اثر آن را به چشم می دیدیم.
دکتر محمود رفیعیان معاون گیاهان دارویی دانشگاه شهر کرد درباره مراجعه احمد رجبی به دانشگاه شهر کرد گفت : احمد رجبی به ما مراجعه کرد و گفت دارویی برای درمان MS ساخته است و ما از او خواستیم طرح خود را مکتوب کرده و به ما ارائه دهد.
*رفیعیان، رجبی گفت: من نمی گویم دارویم از چه درست شده و ما نیز حاضر نشدیم دارو مورد مصرف بیماران قرار گیرد.
وی گفت: من نمی گویم دارویم از چه درست شده و ما نیز حاضر نشدیم دارو مورد مصرف بیماران قرار گیرد.
رفیعیان ادامه داد: بعد از مدتی رجبی مراجعه کرد و اظهار داشت یک سری بیمار را تحت درمان داشته که بهبود پیدا کرده اند و در میانه راه درمان را رها کرد و رفت و سپس تصویری را ارائه کرد که یکی ار بیماران بهتر شده است.
این معاون دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: ما از معاونت آموزشی دانشگاه پرسیدیم شما با ایشان همکاری کرده اید، اظهار کردند: که ما همکاری نکرده ایم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار جوان درباره سند های MRI که رجبی ادعا می کند در دست دارد و به دانشگاه ارائه کرده افزود: احمد رجبی هیچ سندMRI به ما نداده است.
*بیمارها حالشان بدتر شده چون داروهای قبلی خود را به امید تأثیر این دارو قطع کرده بودند.
اما قضیه اینجا جالب تر می شود، معاون دانشگاه با وجود این که در آغاز مصاحبه مدعی شده بود به دلیل این که رجبی نگفته بود دارویش از چه موادی تشکیل شده(!) ما با او همکاری نکرده ایم ولی در ادامه ابراز می دارد: 5 روز به بیمارانمان دارو داد بعد بیماران بدبخت را گذاشت و رفت و الکی امید داد. بیمارها حالشان بدتر شده چون داروهای قبلی خود را به امید تأثیر این دارو قطع کرده بودند.
وی افزود: او حرف های بی اساسی می زد و می گفت طی 3 ماه بیمار 100 درصد برمی گردد ولی فقط ادعا می کرد و چیزی را ثابت نکرد و رفت و بعد مدعی شد: طی تماس تلفنی تهدیدش کرده اند.
رفیعیان مدعی شد: حتی ما حاضر شدیم اگر ادعایش را ثابت کند تا جایی که امکان داشته باشد روی داروی او سرمایه گذاری کنیم و به نام خودش به ثبت برسانیم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در پایان اضافه کرد: رجبی مدعی بود 150 میلیون هزینه کرده است، آخر چه گیاهی است که 150 میلیون قیمت داشته باشد.
در ادامه برای تکمیل این گزارش پای صحبت های احمد رجبی نشستیم کسی که مدعی است این دارو را با همکاری دانشگاه شهرکرد به بیماران داده و تأثیر آن را نیز مشاهده کرده است.
احمد رجبی متولد سال 1358 است و تحصیلات دانشگاهی ندارد اما مدعی است 15 سال در حوزه گیاهان دارویی مطالعه کرده است و این مطالعات او را در دست یابی به این دارو کمک کرده است.
او مدعی است وقتی سال ها پیش درباره MS مسائلی را شنیده و مشکلات این بیماران را مشاهده کرده است به این کار علاقه مند شده است و طی 6 ماه بررسی عوامل درونی بیماریی MS به دستاورد هایی رسیده است و باشیوه طب سنتی که اول باید عامل بیماری کشف و سپس درمان آغاز شود.
رجبی می گوید: من بر اساس شیوه تب سنتی شروع کردم و در ادامه چون نوع بیماری شناخته شد، شروع به بررسی نوع دارو ها و گیاه هایی که است کردم. تا ببینم هر کدام به چه شکلی باید مخلوط شوند تا درعین اینکه هیچ ضرری برای بدن نداشته باشند به درمان بیمار نیز کمک کنند.
رجبی ادامه می دهد: طبق آن چیزی که در همین دارو به کار برده شد از فرق سر تا نوک انگشتان پا در نظر گرفته شده است یعنی این دارو روی کسی که MS دارد اثر گذاشته و بیماری های دیگر او را نیز از بین می برد و بیمار تمام ویژگی های یک فرد سالم را پیدا می کند. همه چیز حساب شده است و بیشتر از40 داروی گیاهی در این دارو استفاده شده است.
وی درباره رجوع به دانشگاه بوشهر مدعی شد: من روز اول از طریق منطقه ی ویژه پارس جنوبی با مهندس نصوری و مهندس احمد زاده صحبت کردم تا در خصوص مرا یاری کنند که احمد زاده گفت: اگر دکتر حیدری رییس دانشگاه علوم پزشکی تأیید کند ما همکاری می کنیم و از همانجا برای اولین بار نامه را به علوم پزشکی بوشهر فکس کردم.
*در دانشگاه بوشهر، گفتم مدرک دانشگاهی ندارم یک نگاهی به من انداختند و گفتند: این همه دانشمند با مدارک بالای علمی در سراسر جهان، هیچ کس نتوانسته دارو را پیدا کند بعد تو ادعا می کنی داروی این بیماری را کشف کرده ای؟
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مدعی شده است که رجبی به هیچ کدام از معاونت های مربوطه ی این دانشگاه مراجعه نکرده و به تماس های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پاسخ نداده است.
رجبی در این رابطه اظهار می دارد: چندبار برای دیدن دکتر حیدری مراجعه کردم ولی موفق نشدم او را ببینم و برای همین مرا به اتاقی در کنار دفتر رییس دانشگاه راهنمایی کردند و گفتند دفتر معاون ایشان است، در مراجعه من به مسئول مربوطه وی پرسید: مدرکت چیست؟ گفتم مدرک دانشگاهی ندارم یک نگاهی به من انداخت و گفت این همه دانشمند با مدارک بالای علمی در سراسر جهان، هیچ کس نتوانسته دارو را پیدا کند بعد تو ادعا می کنی داروی این بیماری را کشف کرده ای!
رجبی ادامه داد: من در جواب معاون دانشگاه گفتم: چیز زیادی نمی خواهم، با این دارو در عرض سه روز مشخص می شود که بیمار وضعش در حال بهبودی است و بین 10 الی 15 روز بعد هم که MRI گرفته شود مشخص خواهد شد که پلاک ها دارند از بین می روند و این مسئله با همکاری مختصری مشخص خواهد شد. آن مسئول نیز پاسخ داد: ما نمی توانیم با شما همکاری کنیم، شما تحصیلات دانشگاهی ندارید و اگر هم قرار باشد کاری صورت بگیرد، باید اول روی موش آزمایش شود و بعد از 10 سال روی انسان آزمایش صورت گیرد و من هم گفتم که این دارو گیاهی است و نیاز به آزمایش روی موش ندارد یعنی این داروها همان داروهایی هستند که بیش از هزاران سال تمام حکما و علما ایران و دنیا آزمایش و بررسی کرده اند و مشخص است که هیچگونه ضرری برای بدن ندارد.
*من احمد رجبی هستم مخترع داروی ام اس، هیچ کسی از علوم پزشکی بوشهر با من تماس نگرفته است.
رجبی گفت: معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به من گفت: پرپزال(طرح پژوهشی) خودت را ارئه کن، اگر توانستیم بررسی می کنیم و اگر نتوانستیم که هیچ! و این استقبال سرد باعث شد بنده بیخیال قضیه شوم و درباره تماس روابط عمومی دانشگاه هم باید بگویم من احمد رجبی هستم مخترع داروی ام اس، هیچ کسی از علوم پزشکی بوشهر با من تماس نگرفته است.
وی درباره پیگیری های خود اظهار داشت: از طریق معاون علمی ریاست جمهوری خانم سلطان خواه هم این موضوع را پیگیری کردم اما نگذاشتند وی را ببینم و فقط توانستم با دکتر شجاع معاون هم استانی خودمان درمعاونت علمی ریاست جمهوری صحبت کنم که وی هم مرا به بوشهر ارجاع داد.
احمد رجبی درباره پیگیری روال قانونی ثبت دارو تأکید کرد: دوبار از طریق ثبت مالکیت صنعتی و فکری مربوط به اداره ثبت اختراعات اقدام کردم و یک بار نامه فرستادند دانشگاه شهید بهشتی و یک بار دیگر هم به دانشگاه بوشهر، اما اتفاقی رخ نداد و من دیگر پیگیری نکردم. خیلی ها بحثشان این بود که می خواستند اول فرمول را از من بگیرند بعد از آن حمایت کنند که خودتان می دانید تا زمانی که دارو ثبت نشده اگر فرمول لو برود چه اتفاقی رخ خواهد داد.
وی درباره همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: بیماری از شهرکرد با من تماس گرفت و گفت: به شهرکرد بیا دانشگاه همکاری خواهد کرد و نامه ای هم به تو خواهد داد و بعد هم از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با من تماس گرفتند سپس هماهنگی لازم صورت گرفت، به دانشگاه رفتم و نامه ای به دکتر رفیعیان رییس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دادم و تقریبا 20 تا 25 روز صحبت کردیم که بعد گفتند ما طرح را می پذیریم و پروپزال را هم به آن ها دادم اما مسئولان امر گفتند: پروپزال شما کامل نیست و باید تکمیل شود، من هم گفتم ایرادی ندارد نواقص را تکمیل خواهم کرد.
رجبی درباره ادعای حمایت دانشگاه شهرکرد گفت: آن ها حاضر به کمک مالی شدند اما اصل مالکیت فکری دارو را می خواهند که من هم نمی توانم مالکیت فکری را به کسی بدهم. چند وقت پیش هم یک بار با شماره تلفن ثابت تهران با من تماس گرفته شد و تهدید کردند که نیرو های تروریستی و اسرائیلی در ایران زیاد است و امکان ترورت است، تو بیا دارو خودت را به ما بده تا راحت تر باشی و من گفتم: نه! قبلا هم به صورت مستقیم تهدید به ترور کرده اند منتهی من گوشم از این حرف ها پر است.
رجبی ادامه داد: بخاطر اینکه تخصص و مجوز پزشکی ندارم در دانشگاه شهرکرد هم گفتم: فرایند تحت کنترل دکتر مورد نظر خودتان باشد و دکتر رفیعیان گفت که برای اینکه این طرح را بتوانی نهایی کنی باید مدارکت تکمیل باشد و شرایطی فراهم شود تا مدارک MRI کامل شود سپس ما برای ثبت دارو، تهیه مقاله و همکاری بعدی اقدام می کنیم.
وی افزود: بر اساس آن که من نامه ی نیاز به همکاری دادم، آن ها هم نامه دادند که پروپزالت را تکمیل کن و تکمیل پروپزال همین کاری بود که در شهر کرد انجام دادیم، یعنی یک جورایی تحقیق میدانی کاملا رسمی آن هم طبق نامه ی دانشگاه. آن ها نامه ای زدند که زیر نظر پزشک متخصص امین خودشان بتوانم بیماران را ببینیم و مدارک را تهیه کنم تا به دانشکاه ارائه شود. دکتر رفیعیان و پزشک معرفی شده در جریان کار بودند و 8 نفر بیماری را هم که ما گرفتیم دکتر متخصص تأیید کرد یعنی قبل از تأیید ایشان من هیچ دارویی به هیچ کس نداده ام. در این باره رضایت بیماران هم گرفته شد بعد درمان آغاز شد .
*اگر دنبال کلاهبرداری بودم باید از مردم پولی می گرفتم.
وی درباره این مدعا که می گویند وی دروغ می گوید و دنبال کلاهبرداری است گفت: این موضوع کاملا غلط است، چون اگر چنین چیزی بود تا الان باید حداقل 1000 تومان پول از کسی بابت دارو می گرفتم ولی نگرفتم.البته دروغ نگفته باشم زمانی شد که پول نداشتم و از یک خانواده شهرکردی مبلغ ناچیزی آن هم بعد از اینکه خودشان نتیجه را دیده بودند، گرفتم برای ایاب و ذهاب چون مسیر طولانی را باید می رفتم و می آمدم.
حال با توجه به صحبت های ارائه شده توسط بیماران، دکتر احمد رفیعیان معاون گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و صحبت های احمد رجبی بهتر آن است که دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بجای صدور بیانیه، ورود مستقیم به این مسئله داشته باشد و در برابر این ادعا و اسناد و مدارک موجود، پاسخی قانع کننده ارائه دهد که اگر این جوان دشتستانی توانسته است یک اختراع دارویی داشته باشد بهتر است در استان بوشهر به او کمک شود تا داروی خود را به ثبت رساند و اگر هم این ادعا واقعیت ندارد با پاسخی علمی مردم را مطلع کنند تا بیماران مبتلا به MS از این امید واهی خارج شوند.
گزارش از: فرزاد سیمی
به نقل از سایت ناصرون
لینک خبر سایت ناصرون :http://naseron.ir/1390-10-13-19-25-37/20326-1392-07-08-11-04-30.html