کد 6 برای تخلف رانندگان اتوبوسهایی است که برای نماز نمی ایستند.
به گزارش اترک :رئیس پلیس راه کشور در مراسم بهره برداری از این سامانه گفت: با بهره برداری از این سامانه، مردم و مسافران در صورت مشاهده هرگونه تخلف رانندگان مسافربری می توانند کد تخلف را به شماره 110120 ارسال کنند.
سردار سرتیپ مهماندار افزود: کد شماره 1 : صحبت کردن با تلفن همراه هنگام رانندگی ، کد شماره 2 : استفاده نکردن راننده یا مسافران از کمربند ایمنی ، کد شماره 3: خستگی و خواب آلودگی راننده ، کد شماره 4: سرعت غیرمتعارف ، کد شماره 5: اشکالات فنی خودرو و کد شماره 6 : توقف نکردن برای فریضه نماز از جمله مواردی است که مسافران می توانند تخلف راننده را به پلیس راه از طریق پیامک اعلام کنند.
وی گفت: همچنین مسافران می توانند با مشاهده رانندگی خوب، با ارسال کد 7 از راننده قدردانی کنند.
رئیس پلیس راه کشور افزود: رانندگان با ارسال شماره پلاک اتوبوس * محل تخلف * کد گزارش یا کد تخلف * مقصد سفر به اعلام تخلف از طریق پیامک اقدام کنند.
سردار مهماندار گفت: بعد از ارسال پیامک کد رهگیری به پیام دهنده ارسال می شود سپس مسافران برای پیگیری و نتیجه اقدام پلیس می توانند با ارسال پیامک * کد رهگیری * به شماره 110120 اقدام کنند.
وی افزود: احقاق حقوق قانونی مسافران، تقویت سطح قانونمندی رانندگان ناوگان و افزایش نظارت پلیسی با استفاده از نظارت های مردمی از جمله اهداف سامانه نظارت مردمی بر ناوگان مسافربری است.
سردار مهماندار گفت: مطالعات ایجاد سامانه از فروردین 92 آغاز شد و با انجام فعالیت آزمایشی آن در برخی از محورها هم اکنون این کار عملیاتی شد.
وی افزود: برای اطلاع رسانی بهتر به مسافران همراه بلیت ، اطلاعیه یا برگه ای ضمیمه خواهد شد که در پایان آن و همچنین در داخل اتوبوس شماره پلاک خودرو و اطلاعیه هایی به صورت برچسب نصب شده است.
رئیس پلیس راه کشور گفت: مردم و مسافران با ارسال پیامک، نوع تخلف را به پلیس راه اطلاع دهند و پلیس راه برای متوقف کردن خودرو اقدام می کند.
سردار مومنی: سامانه پیامکی پلیس راه نقطه عطفی در نظارت مردمی
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: سامانه پیامکی پلیس راه نقطه عطفی در نظارت مردمی بر ناوگان مسافربری است.
سردار سرتیپ اسکندر مومنی امروز در حاشیه مراسم بهره برداری از این سامانه گفت: در کشور ما بیش از 90 درصد حمل بار و مسافر از طریق زمینی است.
وی گفت: امروز با راه اندازی این سامانه نقطه عطفی را در انضباط ترافیکی و ایمنی حمل و نقل شاهد خواهیم بود و این آغاز راه بزرگی است.
سردار مومنی افزود: کنترل حمل و نقل بدون استفاده از سامانه های هوشمند امکان پذیر نیست و این ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
وی گفت: در حال حاضر کنترل ناوگان حمل و نقل بوسیله پلیس، دوربین و همکاران نامحسوس انجام می شود که با راه اندازی این سامانه نظارت مردم عملیاتی می شود.
رئیس پلیس راهور گفت: علاوه بر اینکه این سامانه برای رانندگان حمل و نقل عمومی بازدارنده بوده تشویقی نیز برای رانندگانی که قانون را رعایت می کنند است.
وی گفت: با بکارگیری این سامانه امکان ارزیابی و رتبه بندی رانندگان مسافری وجود دارد.
سردار اسکندر مومنی ادامه داد: در مرحله اول اتوبوس ها سپس سواری های مسافری و خطی ها و در مرحله بعد کامیون ها ، تریلی ها و سپس در مرحله آخر خودروهای سواری زیر نظارت این سامانه قرار می گیرند./واحد مرکزی خبر
سرویس طنز اترک : احتمالا راننده های اتوبوسهایی که قصد تخلف دارند ، در اتوبوسهای خود از دستگاههای قطع کننده ی تماس استفاده خواهند کرد.!!