چاپ
دسته: اجتماعی
بازدید: 1481

agha makarem

برخی از ما نقل کرده اند که فلانی گفته دریافت یارانه برای غیر نیازمندان حرام است، در حالی که ما توصیه کردیم که افراد غیر نیازمند یارانه نگیرند و اموال خود را به مال مشکوک آلوده نسازند.

به گزارش اترک :‌حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی(مدظله) در ادامه درس خارج خود با اشاره به سؤالات متعدد مردم درباره یارانه ها، اظهار داشتند: به نظر می رسد این مساله موضوع انرژی هسته ای را هم تحت الشعاع قرار داده است.

 ایشان با بیان این که مساله یارانه ها در دولت سابق شتاب زده و بدون مطالعه کامل انجام و اجرا شد، گفتند: یکی از اشکالات این بود که به همه یارانه نقدی پرداخت شد و این مساله نیز هیچ توجیه و دلیلی ندارد. ما همان موقع تذکر دادیم که چرا به این همه از مردم یارانه می دهید. مشکل دیگر این بود که پول این کار را هم نداشتند و به ناچار از سایر بودجه ها استفاده کردند و به روایتی از بانک مرکزی استقراض کردند که کار اشتباه و خطرناکی است.

 معظم له با تاکید بر برنامه ریزی جدی دولت برای حل مشکلات یارانه ها و رفع ایرادات و ابهامات مردم، افزودند: همه باید به دولت کمک کنند تا این معضل مهم اجتماعی حل شود و غیر نیازمندان یارانه دریافت نکنند به علاوه بودجه های مربوط به عمرانی و کارهای مهم دیگر جذب یارانه ها نشود.

حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی(مدظله) فرمودند: یکی از اشکالات این است که اگر بخواهند تنها به درآمد توجه کنند و اقساط و سایر بدهی ها خانوارها مورد توجه قرار نگیرد مشکلات بسیاری ایجاد خواهد شد.

 ایشان با بیان این که مساله یارانه ها باید روزی در کشور حل شود، فرمودند: نه درآمد حاصل از یارانه ها این قدر است که به همه پرداخت شود و نه پرداخت به غیر نیازمندان منطقی است.

 معظم له تاکید کردند: برخی از ما نقل کرده اند که فلانی گفته دریافت یارانه برای غیر نیازمندان حرام است، در حالی که ما توصیه کردیم که افراد غیر نیازمند یارانه نگیرند و اموال خود را به مال مشکوک آلوده نسازند. افزون بر این مساله همه توجه داشته باشند که اگر مساله یارانه ها حل نشود استخوان لای زخم می ماند و برای اقتصاد کشور خطرناک است.

امیدواریم کسانی که نیاز ندارند و عملا انصراف می دهند مشمول برکات الهی بوده باشند./پایگاه اطلاع رسانی آیت الله مکارم شیرازی