چطور می شود آبگوشت درست کرد؟طرز تهیه ی آبگوشت را در اترک بخوانید.
برای تهیه ی آبگوشت اول باید بدانید که نخود و لوبیا را باید از شب قبل در آب باید بگذارید تا خیس بخورد.و تا زمان طبخ دو سه بار آبش رو عوض کنيد .در ادامه مواد لازم و طرز تهیه را به طور کامل توضیح می دهیم.
حالا بقیه ی مطلب :
مواد لازم:
گوشت با استخوان گوسفندي و چربي نيم کيلو
نخود و لوبيا سفيد روي هم يک ليوان
گوجه فرنگي دو - سه عدد
ليمو عماني سه عدد
رب گوجه فرنگي دو قاشق غذا خوري
فلفل سبز تازه دو عدد
پياز دو عدد متوسط
سيب زميني سه عدد متوسط
سير دو حبه بزرگ
نمک - فلفل سياه - آبليمو به ميزان دلخواه
طرز تهيه :
نخود و لوبيا رو از شب قبل خيس کنيد و تا زمان طبخ دو سه بار آبش رو عوض کنيد .
گوشت و نخود و لوبيا رو همراه با يکي از پيازهاي پوست گرفته ( خرد نشده ) داخل ظرف ريخته و به ميزان لازم آب جوشيده سرد بريزيد.
در مرحله ي اول نمک و ادويه رو اضافه نکنيد و از همون ابتدا به ميزان لازم آب بريزيد تا بر اثر تبخير شدن مجبور به اضافه کردن آب نشيد و مزه ي آب گوشت عوض نشه .
من اين ديزي رو در ظرف سفالي ( ديزي گلي ) تهيه کردم و اگر شما هم استفاده ميکنيد حتماً از شعله پخش کن استفاده کنيد تا ظرف سفالي بر اثر حرارت مستقيم ترک بر نداره .
اين ظروف طعم غذا رو فوق العاده خوشمزه تر و جا افتاده تر مي کنند.
بعد از پخته شدن گوشت و نخود و لوبياها فلفل سبز و ليمو عماني ها رو اضافه کنيد.
رب گوجه فرنگي رو در يک استکان آب جوش و يک قاشق چاي خوري پودر زعفران حل کرده و به غذا اضافه کنيد.
سيب زميني ها رو پوست بگيريد و داخل غذا بريزيد .
پيازي رو که اول غذا اضافه کرديد از ظرف خارج کنيد و دور بيندازيد .
يک پياز باقي مونده رو رنده کنيد و چربي هاي گوشت رو هم از ظرف خارج کنيد و همراه با پياز خوب بکوبيد.
نمک و فلفل رو هم اضافه کنيد و هر چه زمان بيشتري در شعله ي ملايم غذا بمونه جا افتاده تر ميشه.
نوش جان
**نکته ها **
اگر سيب زميني ها پوست نازکي داشتند مي تونيد تميز بشوييد و با پوست داخل غذا بريزيد .
موقع کوبیدن گوشت کوبیده لیمو عمانیها رو نکوبید.
داخل ديزي از روغن استفاده نميشه و خود چربي هاي گوشت روغن لازم رو به غذا ميدن .
منبع : روزمن,-http://www.roozmenu.com