چاپ
دسته: اجتماعی
بازدید: 1446

shohadagomnam

پیکر افرادی که در درگیری مسلحانه گلپایگان به درجه رفیع شهادت نایل شدند، تشییع و به خاک سپرده شدند.

به گزارش اترک به نقل از ایسنا، مراسم تشییع پنج شهید حادثه درگیری مأموران انتظامی با سارقان مسلح امروز، دوشنبه هشت دی‌ماه با حضور با شکوه مردم و مسئولان از محل ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان گلپایگان در حال برگزاری است.

پیکر این شهیدان بر فراز دستان مردم مؤمن و ولایتمدار شهرستان در مسیر ستاد فرماندهی، خیابان 17 تن، میدان فردوسی، خیابان امام‌خمینی، میدان 17 شهریور تشییع و نماز این شهیدان در میدان 17 شهریور اقامه می‌شود.

به گزارش ایسنا، پس از اقامه نماز پیکر شهیدان "محمد هاشمی" و "مجید مهدوی" از پرسنل نیروی انتظامی به سمت گلزار شهدا تشییع و در گلزار شهدای قاضی زاهد به خاک سپرده می‌شوند. همچنین پیکر سرباز شهید "حسین صبوحی" به سمت زادگاهش خوانسار تشییع می‌شود و مراسم تشیع و تدفین پیکر این شهید نیز در خوانسار برگزار خواهد شد.

شنبه ششم دی‌ماه سرقتی مسلحانه در یکی از بانک‎های شهرهای همجوار الیگودرز رخ داد و سارقان به سمت خمین در استان مرکزی حرکت کردند که با مأموران درگیر شدند. پس از آن درگیری‎ها به سمت روستای سعیدآباد شهرستان گلپایگان کشیده شده و سارقان در درگیری مسلحانه، سه مأمور از جمله محمد هاشمی، جانشین فرمانده انتظامی شهرستان گلپایگان را نیز به شهادت رساندند وهمچنان متواری هستند.