امروز در کلاس آموزش آشپزی به زبان ساده به سراغی غذایی می رویم که بچه ها زیاد دوستش دارند.
به گزارش اترک، آشپزخانه اترک، امروز یک غذا با نامی خارجی ولی با مواد ایرانی را آموزش خواهد داد و در پایان هم قرار است نامی ایرانی را برای جایگزینی این غذا پیشنهاد بدهیم .
با سلام و خسته نباشید به همه عزیزان امروز میخوام براتون طرز پخت چیکن استراگانوف رو یاد بدم که یک غذای خوشمزه و اسون هست اما واسه افراد مسن زیاد توصیه نمیشه به خاطر وجود سس داخل اون اما بچه ها خیلی این غذا رو دوست دارند.
مواد لازم: 500 گرم سینه مرغ
500 گرم قارچ خلالی شده
1 عدد پیاز بزرگ خلالی
سس مایونز 3 قاشق غذا خوری
سیب زمینی 2 عدد خلالی شده
ادویه و نمک به میزان لازم
اول گوششتمون که قسمت سینه مرغ است رو شسته و کاملا خلالی میکنیم یعنی گوشت رو به اندازه قطعه هایی به طول یک انگشت و ضخامت یک سانتی متر برش می زنیم.
سپس داخل یک تابه ریخته که خیلی خیلی کم روغن داشته باشه و تفت میدیم تا سرخ بشه وسط کار پیاز های خلالی شده رو اضافه میکنیم و با مرغ سرخ میکنیم یک کمی ادویه میزنیم و بعد قارچ هارو اضافه میکنیم کمی که سرخ شد سس را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم و از روی شعله برمیدارم
حالا سیب زمینی های خلالی شده رو سرخ میکنیم و کنار غذا سرو میکنیم .می شه با سلیقه ای که دارید غذای آماده شده رو با سسی که تهیه کرده اید و مواد دیگه ی مورد نظر خودتون تزیین کرده و به سر سفره برکت خونه بیاورید.
این غذا رو میتونید، هم با نون و هم با پلو نوش جان کنید.راستی اسم پیشنهادی ما الویه سرخ شده است ، اسم پیشنهادی شما جیه؟
نرگس جامی خبرنگار افتخاری اترک