چاپ
دسته: اجتماعی
بازدید: 1975

LOBYAPOLO

آموزش پخت لبیا پلو را در آشپزخانه اترک ببینید.

به گزارش اترک، خوب فکر می کنیم با توجه به استقبال خوب شما عزیزان از بخش آشپزی اترک، کم کم باید به فکر یک ستون ویژه آشپزی در این سایت مردمی باشیم.

امروز سرآشپز سایت به سراغ یک غذای سنتی به نام لوبیا پلو رفته که امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

با سلام به همه دوستان امروز براتون اموزش لوبیا پلو رو داریم یک غذایی است که همه دوست دارن و خیلی هم خوشمزه است.

مواد لازم برای 5 نفر

گوشت چرخ کرده: 400گرم

لوبیا خورد شده: 400 گرم

برنج: 4 پیمانه

روغن: به میزان لازم

رب: 2 قاشق غذا خوری

فلفل :نصف قاشق چای خوری

نمک: 1 قاشق چای خوری

زردچوبه: 1 قاشق چای خوری

دارچین :چند تکه

زعفران :مقداری

پیاز: 1 عدد بزرگ

برای شروع کار گوشت رو میتونیم هم به صورت قلقلی درست کنیم هم به صورت ساده همونجور در تابه ریخته با پیاز و روغن تا سرخ شوند.

آن طرف آب را در قابلمه جوش آورده برای ابکش کردن برنج اماده کنیم.

بعد از سرخ شدن و پخته شدن گوشت ، پیاز و ادویه ها را اضافه کرده و با رب  آنها را با هم تقت میدهیم.

 بعد لوبیا های خورد شده رو اضافه میکنیم .من حدود یک استکان آب میریزم تا لوبا کمی بهتر پخته بشه تا اون زمان برنج رو ابکش کردیم و درون قابلمه ریختیم و موادمون که آماده شدن به برنج اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم .

درب قابلمه را می گذاریم.حدود 1 ساعت زمان میبره تا لوبیا پلو ما آماده بشه .

حالا لوبیا پلوی ما آماده است و میتونید نوش جان کنید