آموزش سمبوسه را در اشپزخانه اترک بیاموزید .
به گزارش اترک، این بار آشپزخانه اترک به سراغ آموزش سمبوسه که نوعی لقمه پیچ خوشمزه محسوب می شود ، رفته است.
یک غذای ساده ی مناسب شام و بیرون رفتن است امیدوارم خوشتون بیاد .
مواد لازم
سیب زمینی پشندی(سیب زمینی های کوچک): نیم کیلو
پیاز: ۱عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰گرم
نان لواش: ۵عدد
روغن: به مقدار لازم
جعفری: به دلخواه ۱قاشق غذاخوری
نمک و ادویه: به میزان لازم
ابتدا باید سیب زمینی ها رو بشوریم و با یک کمی نمک ،آب پز کنیم. این کار حدود نیم ساعتی طول میکشه تو این زمان گوشت و پیازمون رو با کمی روغن ،می پزیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. وقتی موادمون خوب پخته شد شعله رو خاموش می کنیم .
سیب زمینی های آماده شده رو پوست گرفته و با گوشت کوب کاملا می کوبیم.
حالا همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و لواش هارو به صورت نواری برش می دهیم.
من از 5 تا نان تهیه شده ،حدود ۲۱تکه لواش برش داده شده به دست آوردم.
حالا یک قاشق از مواد رو روی یک گوشه نان میگذاریم و به صورت سه گوش میپیچیم .همه مواد رو داخل لواش ها وقتی پیچیدیم انها رو داخل تابه ای که روغن رو داغ کردیم میگذاریم تا سرخ شوند .توجه داشته باشید اگه روغن داغ شود بهتراست، چون سمبوسه های ما زودتر سرخ میشوند و روغن کمی میبرد .
وقتی سمبوسه ها سرخ شد،حالا اونها را با کفگیر بر دارید .
غذای ما آماده است .نوش جان