چاپ
دسته: اجتماعی
بازدید: 2654

jamare1

با کشته شدن 220 زائر دیگر در سرزمین حج، سریال کشته شدن حجاج بیت الله الحرام ادامه پیدا کرد.

به گزارش اترک به نقل از ایسنا، دفاع مدنی عربستان از کشته شدن حداقل 220 زائر بیت‌الله الحرام در منا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شبکه اسکای نیوز عربی دقایقی پیش اعلام کرد، به دلیل ازدحام در رمی جمرات در مناسک حج، علاوه‌بر کشته شدن این 220 زائر، دست‌کم 450 تن نیز زخمی شده‌اند.

مسوولان بیمارستانی عربستان اعلام کردند که زخمی‌های این حادثه به هشت بیمارستان منتقل شده‌اند و تلاش برای شناسایی هویت کشته‌شدگان و زخمی‌ها ادامه دارد.

هم‌اکنون بیمارستان‌های مکه به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

بنا به گفته مسوولان عربستانی، مناسک حج با روال طبیعی خود و با احتیاط‌های لازم ادامه خواهد داشت و نیروهای نظامی و امنیتی این کشور برای تامین هر چه بهتر این مناسک به مناطق پرازدحام اعزام شدند.

این چندمین اتفاقی است که طی دو هفته اخیر برای زائران در عربستان اتفاق افتاده که مُهر تاییدی بر ناتوانی آل‌سعود در تامین امنیت جان زائران است. پیش از سقوط جرثقیل در مسجدالحرام موجب کشته شدن بیش از 117 زائر از جمله 11 ایرانی شد.

روز گذشته (چهارشنبه) نیز بیش از 200 نفر از حجاج به دلیل خرابی درهای قطار در مکه مکرمه دچار حالت خفگی و بیهوشی شدند.

همچنین حادثه آتش‌سوزی هتل حجاج در مکه نیز منجر به زخمی شدن تعدادی از آنها و تخلیه 1500 نفر از حاجیان شد.

اترک:برخی از اخبار از تایید مرگ 12 و زخمی شدن 24 نفر زائر ایرانی خبر می دهند.

سایت سازمان حج در این خصوص نوشت: سعید اوحدی درباره حادثه اخیر در منا اظهار داشت: هنوز آمار قطعی از تعداد کشته‌شدگان و هویت آنها مبنی بر اینکه آیا زائرات ایرانی هم هستند یا خیر نداریم.

وی در تشریح وقوع این حادثه گفت: در مسیر رمی جمرات در دو نقطه ازدحام شدید ایجاد شد و در این موج جمعیت زائران کشورهای مختلف زیر دست و پا افتادند و تعداد بالایی از زائران کشته و مجروح شدند.
رئیس سازمان حج و زیارت افزود: از همه کشورها کشته‌شده ظاهرا وجود دارد اما هنوز آمار قطعی نداریم اما احتمال اینکه حجاج ایرانی هم بین کشته‌شدکان باشند، وجود دارد.

وی اعلام کرد: بزودی اطلاعات کاملتر از این حادثه را اطلاع رسانی خواهیم کرد.