n00105170-b

 دفتر نمایندگی حضرت آیت الله العظمی ناصرمکارم شیرازی در مسجد نبوی غرب کابل مراسم گرامیداشت میلاد رسول (س) و امام صادق (ع) را برگزار نمود.

به گزارش اترک به نقل از صدای افغان (آوا)، حجت السلام والمسلمین محمد ضیا موحدی؛ مسوول دفتر نمایندگی حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در کابل، طی سخنانی در این مراسم گفت: همانگونه که وجود مقدس پیامبر گرامی اسلام(ص) منشاء خیر برکت شد و بشریت را از خطر نا بودی نجات داد، منسوبین و پیروان آن حضرت نیز باید مایه خیر برکت در تمام زمانها و مکانها باشند.

به گفته موحدی کسانی که خود را پیرو خط رسول خدا  می دانند مردم باید از دست و زبانش در امان باشند و پیامبر را در زندگی فردی و اجتماعی خود الگو قرار دهند.

به گفته موحدی، حلیمه سعدیه دایه گرانقدر رسول خدا(ص) می گوید از آن زمان که حضرت محمد(ص) پا به خانه ما گذاشت دیگر روی فقر و تنگدستی و آفات را ندیدیم.

او در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پیامبر گرامی اسلام(ص) علاوه بر تمام خیر و برکات که در جامعه انسانی به ارمغان آورد درس اخوت برادری را برای همیشه به بشریت آموخت.

مسوول دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی در کابل خاطر نشان کرد: از نظر مکتب پیامبر(ص) تقسیم شدن امت به شیعه و سنی، عرب و فارس، سیاه و سفید و قبیله ها و طایفه های مختلف و سایر علایق که سبب تفرقه میان مسلمین می شود، معنی ندارد.

از دیدگاه پیامبر گرامی اسلام(ص) همه انسانها امت واحده هستند و عزت و شرافت انسانی نیز در سایه وحدت و الفت میسر است.

به گفته او اولیای الهی نیز وجود شان در جامعه انسانی مایه خیر و برکت بود، اما اکثر انسانها متاسفانه این بزرگواران را آنگونه که باید، درک نمی کردند.

به گفته او حضرت امام جعفر صادق(ع) ششمین پیشوای شیعیان جهان، با تربیت بیش از پنج هزار شاگرد در علوم مختلف، عقاید و تفکر اسلامی را از خطر تهاجم فرهنگی گوناگون و شبهه افکنی ها حفظ کرد و با تلاش پیگیر و خستگی نا پذیر بزرگترین حوزه علمی اهل بیت(ع) را تاسیس نمود.

موحدی گفت: حضرت امام صادق(ع) درعرصه توسعه علم و دانش به خصوص معارف اسلامی خدمت گرانبهای را به نسل بشریت ارائه داد که مانندش دیده نشده و نخواهد شد.

او با تاکید بر اینکه مسلمانان باید قدر پیامبر خدا و امام صادق(ع) و سایر ائمه معصومین را بدانند ، افزود: امروز دشمنان اسلام از مکتب امام صادق(ع) نکته های ظریف را برداشته و در زندگی فردی و اجتماعی خود به کار می بندد و از نظر علم و دانش و صنعت پله های صعود را طی می کند، اما امت اسلامی متا سفانه نه تنها زندگی خود را در پرتو مکتب امام صادق واهل بیت(ع) شکوفای و رونق نمی دهند که همواره در نزاع و تفرقه داخلی به سر می برد.

او در پایان سخنان خود بر وحدت امت اسلامی تاکید کرد و گفت: هرچند در تاریخ ولادت حضرت پیامبر(ص) میان شیعه و سنی اندکی اختلاف وجود دارد و ممکن بود فرصت طلبان و دشمنان اسلام از این طریق شکاف عمیقی را بین مسلمین ایجاد کند اما خوشبختانه حضرت امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی با هوشمندی و درایت این اختلاف را بر داشت و از دوازدهم تا هفدهم ربیع الاول را هفته وحدت نام گذاری کرد که همه ساله در دنیای اسلام از آن  گرامیداشت به عمل می آید.