vasiat

ترامپ وصیت نامه خود را قبل از کشته شدن، منتشر کرد.

ایران از آمریکا بخواهد طی بیانیه ای عذرخواهی خود را بابت شروع جنگ اعلام کند و تعهد دهد که از منطقه بلافاصله خارج خواهد شد.

emam1

خبرنگار راه اترک از استقبال گسترده مردم از امام شهید در کربلا می گوید.

بابک زنجانی نوشت: اگر کشتی ها از عمان می روند، پس به فکر تغییر فیبر نوری هم باشید.

tagato

مناقصه ساخت احداث تقاطع غیرهمسطح دوراهی کلاله، آغاز شد.

زیر مجموعه ها

طرح مبارزه با عامل انتقال بیماری سالک در مراوه تپه، آغاز شد.


 به گزارش راه اترک، مراتع و دشت مراوه تپه از جمله مناطق زیستگاه یکی از عوامل شیوع بیماری سالک است.

 آموزش و اطلاع رسانی؛ مهمترین راهکار پیشگیری از ابتلا به بیماری سالک است

عبدالحلیم یاپنگ غراوی معاون فنی مرکز بهداشت و مسئول واحد پیشگیری از بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان مراوه تپه در این خصوص گفت: مراوه تپه یکی از شهرهای سالک خیز استان به ویژه از نوع روستایی است که  جمعیت ساکنان این نقاط در معرض ابتلا به این بیماری هستند. 

 وی آموزش و فرهنگ سازی  مردم برای محافظت از خود در فصول شیوع سالک را از مهمترین عوامل  پیشگیری از ابتلا برشمرد.

معاون فنی مرکز بهداشت مراوه تپه اضافه کرد: جَونده کشی برای مهار مخزن، طعمه گذاری لانه موشها ،چند نوبت سمپاشی و توزیع اقلام حفاظت فردی بین مردم ،آموزش و اطلاع رسانی در روستاها،مه پاشی از اقداماتی است که در  شهرستان مراوه تپه درحال اجراست.

  یاپنگ غراوی ادامه داد: سالک از بیماری‌های پوستی است که به صورت زخم پدیدار می‌شود و فرد را دچار ضایعه پوستی می‌کند و به مرور زمان در سطح پوست گسترش می‌یابد.

وی گفت: انگل این بیماری به نام «لیشمانیا» از طریق گزش پشه خاکی به انسان منتقل می‌شود. جوندگانی همچون موش، مخزن اصلی انگل لیشمانیا هستند و به دلیل اینکه محل زندگی پشه خاکی لانه جوندگان است این انگل از طریق پشه خاکی به انسان منتقل می‌شود. 

با اقدامات پیشگیرانه مرکز بهداشت شهرستان از قبیل اجرای طرح جونده کشی، موارد ابتلاء به بیماری سالک کاهش چشمگیری یافته است.

انتهای خبر/رضاجامی

{jcomments on}