tutv

توت و خرما را با چایی نخورید.

به گزارش اترک: قند خرما، توت و به طور کلی هر"مواد قندی "هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا می کند بدن تمام شیرینی های آین مواد را جذب کرده و "انرژی" موجود در آنها جذب بدن نمی شود. - گفتنی است چای و "قهوه "در تمام کشورهای دنیا نوشیدنی های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت "دندان ها" آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت "دیابت" می شود. - گفتنی است مصرف "میوه های خشک" در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و "توت" است/افکار نیوز