shglzanan1

تخصصی ترین ، جدی ترین و عمیق ترین نقش در نظام خلقت به عهده ی ما زنان به عنوان متخصصین نرم افزار است.

 خانه و خانواده از مهمترین نهادهای اجتماعی می باشد که به نوعی می توان آن را شکل دهنده و ایجاد کننده سایر نهادهای بشری برشمرد.

نهادی که این روزها از سوی جریانهای ضد خانه و خانواده به شدت مورد حمله و هجوم قرار می گیرند و یکی از این جریانها، جریان موسوم به فمینیستها می باشد.

فرشته شایگان قانع محقق، نویسنده ، روزنامه نگار و کارشناس علوم سیاسی در این خصوص مقاله زیر را برای سایت راه اترک ارسال کرده است.

عمده ی مسائل پیش روی جامعه بشری امروز که بعضا بحران آفرین شده اند از آنجایی شروع شدند که انسان خواست از حیطه قلمروی خود پا را فراتر گذاشته و جای خدا بنشیند!
انسانها ، سرمایه های اصلی یک اجتماع اند، چه برای بقا و چه برای پیشرفت.یعنی اگر برای ماندن و بودن شان منشوری باشد که بر اساس آن پیش بروند ، جناب خلیفه الله ،
دیگر حق بقا نخواهد داشت؛ چه رسد به تعالی و خدایی! و اینجا بود که آدمی زاد  دو پا، خودش برای خودش اقدام به گور کندن نمود!
جامعه فمینیستی به زنان القا کرد که : «آنچه برای آنها به عنوان حق مادری تعریف شده و تمام حقوقی که به عنوان همسر در جامعه دارند ، به حقوقی که برای مردان تعریف شده نمی رسد و مگر حقوق مردان چیست؟»
دیدگاه فیمینیستی حسابی شاکی شد از این که طراحی نرم افزار اجتماع، کار تخصصی خانمهاست که عمدتا مردان توان انجام آن را ندارند؛ شاکی شد از اینکه زنها می توانند کارهای مردانه انجام بدهند اما مردها نمی توانند کارهای زنان
را انجام دهند؛ شاکی شد از این که، خدا هندسه خلقت همه چیز را جفت آفریده و شرط کمال ، یک حرکت دوجانبه است .
شاکی شد از این که در حرکت دوجانبه باید مسئولیتها تقسیم شود تا هر دو طرف یک کار را تکرار نکنند و یک سری کارها بر زمین بماند !
شاکی شد و به دنبال تناقضها رفت؛ مردها را به خانه ها دعوت کرد و زنان را به جامعه کشاند.
مساله بزرگتر جایی رخ داد که متخصصان نرم افزار ، تا حدودی توانستند بعد سخت افزاری را پیش ببرند اما در هندسه خلقت متخصصین سخت افزار ، لطافتی برای مدیریت خانه و خانواده تعبیه نشده بود . در چنین حالتی ، در سطح اجتماع و در محیط کار ، همه بودند و حضور فعال شان باعث پیشرفت تکنولوژی
و ... شد اما خانه ها ،خالی شده بوند از مدیران نرم افزار !
راه حل اینجاست که ما خودمان دست به کار شویم و از خودِ خودِ خودمان، بدون حضور نامحسوس آن فکر فمینیستی ، بپرسیم : «جای من کجاست؟»
حتما برای پاسخ ، مراقب آن فکر نفوذی باشیم که اولین گزینه ای که برای ما حذف می کند ، گزینه ی خانه و خانواده است.
یادمان باشد ، تخصصی ترین ، جدی ترین و عمیق ترین نقش در نظام خلقت به عهده ی ما متخصصین نرم افزار است.
شغل ما از همه سخت تر و استراتژیک تر است و با زنده ترین صنعت دنیا، ارتباط حیاتی و تنگاتنگی دارد و اصلا به صرفه نیست ، کاری را با این همه حقوق و مزایا به طمع کارکردن در خط تولید یک صنعت بی جان ، قربانی کنیم.
پس لطفا به این سوال جواب بدهیم که :«جان من و ما کجاست؟»