جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی استان گفت: بیش از 80 هزار پزشک و پزشکیار در دوران دفاع مقدس در جبهه های حق علیه باطل حضور داشته اند.
به گزارش راه اترک، سرهنگ کریمی، جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی استان گلستان در مراسم هفتمین یادواره شهدای جامعه پزشکی استان که در شهرستان کلاله برگزار شد به خبرنگار راه اترک گفت:در طول دوران دفاع مقدس، 80 هزار پزشک و پزشکیار در جبهه ها حضور داشتند و کار درمان و مراقبت از رزمندگان اسلام را برعهده داشتند.
سرهنگ کریمی در خصوص شهدای عرصه سلامت در دوران جنگ گفت: از 80 هزار پزشک شرکت کننده در دوران دفاع مقدس، 4 هزار نفر شهید شدند که از این 4 هزار شهید، 2600 نفر از آنها دارای پرونده سازمانی می باشند.
کریمی در خصوص برنامه های سازمان بسیج جامعه پزشکی در دوران بعد از دفاع مقدس گفت: بسیج جامعه پزشکی همیشه در صحنه های مختلف کشور و حتی خارج از کشور حضور داشته است.
وی ادامه داد: بعد از جنگ، برپایی بیمارستانهای صحرایی و ارائه خدمات درمانی درمناطق محروم، به یاد و خاطره دوران دفاع مقدس در اولویت برنامه های کاری بسیج جامعه پزشکی قرار دارد.
جانشین سازمان بسیج جامعه پزشکی گفت: بسیج جامعه پزشکی علاوه بر فعالیتهای درمانی داخل کشور، هم اکنون در خارج از کشور نیز همانند سوریه و عراق، مشغول انجام خدمات درمانی و مراقبت می باشد.
سرهنگ کریمی در خصوص اهداف این یادواره هم گفت: این یادواره ها برای زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا در کشور اجرا می شود و همانطور که اعلام هم شده این یادواره ها در ذیل برنامه اجلاسیه 4 هزار شهید استان گلستان که در آذرماه برگزار می گردد، صورت می گیرد.
کریمی در خصوص انتخاب کلاله به عنوان برگزار کننده هفتمین یادواره هم گفت: این یادواره در سالهای قبل در شهرستانهای دیگر استان برگزار گریده است و باید فرهنگ ایثار و شهادت تا پایین ترین لایه های جامعه هم رواج پیدا کند .
هفتمین یادواره شهدای جامعه پزشکی استان در شهرستان کلاله برگزار گردید.
انتهای پیام/ج