تنها دو روز بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری بر مواظبت دولت بر حفظ زبان فارسی، رئیس جمهور توسعه زبان انگلیسی را تنها راه اشتغال زایی و توسعه معرفی کرد.
به گزارش راه اترک، روز دوشنبه بود که جمعی از نخبگان و معلمان برتر کشوری به دیدار مقام معظم رهبری رفتند و ایشان در قسمتی از صحبتهایش به نفوذ بیش از اندازه آموزش زبان انگلیسی در کشور به خصوص نفوذ آن در دوره پیش دبستانی گلایه کردند و فرمودند: « متأسفانه در برخی مواقع بهجای ترویج زبان فارسی، زبان انگلیسی ترویج میشود و اکنون کار به جایی رسیده است که آموزش زبان انگلیسی به مهد کودکها کشیده شده است.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرشان کردند: این موضوع بهمعنای مخالفت با یادگیری زبان خارجی نیست بلکه بحث اصلی، ترویج فرهنگ بیگانه در کشور و در میان کودکان، نوجوانان و جوانان است.
ایشان با تأکید بر اینکه کشورهای دیگر برای مقابله با ترویج زبان و فرهنگ بیگانه برنامه دارند، گفتند: متأسفانه در کشور ما برای مقابله با این موضوع برنامهی خاصی وجود ندارد و میدان را برای گسترش فرهنگ بیگانه باز گذاشتهایم.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ایجاد انواع موانع و سختیها برای ترویج زبان فارسی در برخی از کشورهای غربی، افزودند: در شرایطی که آنها اجازهی ترویج زبان فارسی را نمیدهند، ما زبان و فرهنگ آنها را ترویج میکنیم، آیا این کار واقعاً عقلانی است؟
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: این سخنان بهمعنای تعطیل کردن آموزش زبان انگلیسی در مدارس نیست، بلکه بحث اصلی این است که بدانیم با چه حریفی مواجه هستیم و طرف مقابل چه برنامهریزیهای دقیقی برای تأثیرگذاری بر نسل آیندهی کشور دارد.
ایشان سپس به بیان شاخصها و ویژگیهای مورد نیاز برای تربیت نسل آیندهی کشور پرداختند و گفتند: مهمترین شاخصهای که باید در تربیت دانشآموزان مد نظر قرار گیرد، شکلگیری «هویت مستقل، عزتمند و دینی» در نسل آینده است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: باید نوجوانان و جوانان کشور را بهگونهای تربیت کنیم که بهدنبال سیاست، اقتصاد و فرهنگ مستقل باشند و هرگونه وابستگی در این مسائل مذموم بهشمار بیاید.
حضرت آیتالله خامنهای کشور را از لحاظ این موضوع، دچار آسیب دانستند و افزودند: علاقهی بیش از حد به استفاده از تعابیر فرنگی یک نمونه از این آسیبدیدگی است که از دوران طاغوت برای ما به ارث رسیده است.»
تنها دو روز بعد از سخنان معظم له ، رئیس جمهور در دیدار با معلمان در خصوص آموزش زبانهای خارجه حرفهایی زد که بیشتر به نوعی تقابل با سخنان مقام معظم رهبری از آن برمی آید.
گویی رئیس جمهور منتظر سخنان معظم له هستند تا ایشان سخنان خود را بیان کرده و او به مخالفت با این سخنان به شیوه ای خاص بپردازند به گونه های که حتی شبکه های ماهواره ای مثل بنگاه خبرپراکنی بی بی سی نیز متوجه این امر شود.
به این تحلیل بی بی سی دقت کنید:
حال چرا رئیس جمهوری اینگونه سخن می گویند باید در حوزه ی مشاوران و اطرافیان وی این قضیه را بررسی کرد.
در تحلیل سخنان رئیس جمهور باید گفت: رئیس جمهور گویی نه علاقه ای به زبان تاریخی و ملی فارسی دارند و نه اعتقادی به روشهای نفوذ دشمن به کشورهای در حال توسعه.
آقای رئیس جمهور باید متوجه باشند که راه توسعه و اشتغال زایی در نفوذ زبان خارجی نیست و به عوامل مهم دیگری ارتباط دارد که با کشف فعلی رئیس جمهور زمین تا آسمان فرق می کند.