هیچ کدام از مسئولینی مرتبط با موضوع مسکن مهر در جلسه مردمی دعوت شده حضور نیافتند.
به گزارش راه اترک، جلسه مردمی بررسی مشکلات مسکن مهر در مسجد محله حمید آباد شهر مراوه تپه عصر روز چهارشنبه 2 تیرماه برگزار گردید.
در این جلسه قرار بود اعضای(اداری) اصلی مرتبط با موضوع مسکن مهر نیز حضور داشته باشند.
رضا دوجی، مدیرعامل شرکت تعاونی مسکن مهر در این خصوص گفت: ما به 4 اداره اصلی مرتبط با موضوع مسکن مهر، نامه نوشتنیم و از آنها برای شرکت در این جلسه دعوت کردیم.
4 اداره فرمانداری، تعاون ، راه و شهرسازی و بنیاد مسکن در این جلسه دعوت شده بودند که متاسفانه هیچ کدام از این ادارات در این جلسه حضور نیافتند.
مشکلات مالی و سوالات مردمی باعث بروز مشکلات خاصی برای ساکنین مسکن مهر شود که برخی از این مشکلات به عدم تحقق وعده های داده شده مسئولین استانی و عدم اجرای بخشنامه ها و مصوبات رسمی تایید شده دولتی برمی گردد.
رضا دوجی مدیرعامل مسکن مهر در همین خصوص گفت: طبق مصوبات بخشنامه رسمی قرار بوده است که 400 میلیون تومان به پروژه مسکن مهر تعلق بگیرد که عدم پرداخت این پول از سوی استانداری باعث افزایش آورده آنها شده است.
دوجی در خصوص ریز مبلغ خواسته شده از مردم گفت: این مبلغ شامل : هزینه های سند، اجاره 9 ساله زمین از 87 تا سال 1396 ، صدور سند تک برگ مسکن مهر، مالیات ، شهرداری، تامین اجتماعی و موضوع افزایش قیمتها که مورد شکایت پیمانکاران بوده است و همچنین مانده طلب پیمانکاران جدا از موضوع افزایش قیمتهای مصالح و چند مورد دیگر می شود.
جمعی از ساکنین مسکن مهر که در جلسه حضور داشتند در خصوص موضوعات زیر از مدیرعامل سوالاتی داشتند که در نهایت به علت عدم حضور مسئولین مرتبط در جلسه، صحبتها و پاسخهای مدیرعامل مردم حاضر در جلسه را قانع نکرد.
سوالات مردمی:
1-عدم تحویل نسخه قرارداد مسکن مهر به متقاضیان در آغاز ساخت.(طبق مندرجات این قرار داد، یک نسخه از اصل قرارداد باید به متقاضیان تحویل می شده تا در صورت تایید وی قرار داد را امضاء می کرده است.)
2-گرفتن امضاء وکالت محضری از ساکنین که متن تعهدات در وکالت نامه در هنگام گرفتن وکالت خالی بوده است و بعد از گرفتن امضاء توسط محضر دار نوشته می شود.
3-موضوع اصل قرار داد که در آن زمان، مبلغ قرارداد ساخت خانه حدود 29 میلیون تومان در قرار داد درج می شود که در آن زمان مبلغ زیادی بوده و به گفته ساکنین با کمتر از این مبلغ در آن زمان ساخت یک منزل با متراژ بالا و با تمام هزینه ها انجام می شده است.
4-چرا تمام هزینه های انجام شده عمرانی مثل خاکبرداریها، دیوار حائل، اشتباهات مهندسی انجام شده که باعث هدررفت مبلغی بالغ بر حدود 90 میلیون تومان در آن زمان در ردیف 17 بلوکه را مردم پرداخت باید بکنند.
5-چرا به خاطر دولت، وام فاز یکی ها شامل پرداخت سود دوران مشارکت (جریمه) به مردم تحمیل شده و مردمی که هیچ تقصیری در این قضیه نداشته و ندارند، حدود 6 تا 7 میلیون تومان جریمه شوند.
6-ساکنین به موضوع شکایت پیمانکاران در خصوص افزایش قیمتهای مصالح نیز معترض بوده و عنوان کردند: این شکایت در زمانی صورت گرفته است که کارهای ساختمانی با قیمتهای پایین تمام شده بوده و عملا کاری برای ساخت باقی نمانده است و پیمانکاران شکایت خود را در سالهایی انجام داده اند که برخی از مصالح اگر هم گران شده اند، در ساخت و ساز مسکن مراوه مورد استفاده نبوده و اگر دولت هم بخشنامه جدیدی صادر کرده نباید طبق اصل قانونی(اصل عطف به ماسبق قوانین وتصمیمات اداری) این افزایشها به کاری که تمام شده و قیمتهایی که قبلا بوده برگردد.
7-به عدم برگزاری جلسات هیات مدیره و همچنین عدم اطلاع رسانی مردمی برای جلسات هم معترض بودند.(هیات مدیره مدعی بود که این اطلاع رسانی در روزنامه های رسمی انجام شده است.)
در هر صورت این جلسه علی رغم توضیحات داده شده از سوی مدیرعامل و دو تن از اعضای هیات مدیره موجب اقناع ساکنین قرار نگرفت.
طبق توافق اعضاء و هیات مدیره قرار شد بعد از ماه مبارک رمضان و با حضور اعضاء اصلی ستاد مسکن شهرستان، مسئولین وقت زمان ساخت مسکن اعم از فرماندار، تعاون و ... و با حضور رسانه ها برگزار گردد.
انتهای پیام/جامی