یک دوره ی ارتقاء مهارتهای خبازی برای خبازان شهرستان مراوه تپه برگزار شد .
به گزارش اترک : استاد پازانی در دو بخش تئوری و عملی ، خبازان شهرستان مراوه تپه را با مهارتهای پخت نان آشنا نمود.
پازانای با تلاش مرکز فنی و حرفه ای مراوه تپه از تهران به مراوه تپه آمده بود .
دوره آموزشي يك روزه ارتقاء مهارت خبازان شهرستان با حضور گسترده نانوايان بخش مركزي و گليداغ با همت مركز آموزش فني و حرفه اي و اتحاديه خبازان در محل سالن همايش هاي شهرداري مراوه تپه برگزار گرديد.
در ابتداي اين همايش پنجه كه سرپرست مركز فنی و حرفه ای شهرستان ضمن عرض خير مقدم به شركت كنندگان با اشاره به اينكه شغل نانوايي يكي از شريفترين مشاغل در سطح جامعه و حتي تاريخ اسلام است ، نكاتي را در خصوص اهميت اين شغل از ديدگاه اعتقادي و تاريخي بيان نمودند. ايشان همچنين به آموزش ضمن كار به عنوان يكي از امور با اهميت جهت كيفي سازي فرايند پخت نان در جامعه اشاره و خواستار توجه بيشتر به اين امر مهم شدند.
سپس عنايت معاون فرماندار با بيان اينكه كار نانوايي كاري مقدس است نكاتي را جهت اهميت موضوع بيان نمودند.ايشان افزايش كيفيت پخت نان را اصلي ترين خواسته مردم از اتحاديه نانوايان عنوان نمودنده و خواستار تلاش همه دست اندركاران جهت رسيدن به اين مهم شدند./روابط عمومی فنی و حرفه ای مراوه تپه
آموزش عملی به خبازان با حضور مهندس پازانی