gholizadeh

رئیس شبکه ی بهداشت مراوه تپه :‌کل شهرستان مراوه تپه 14 پزشک عمومی دارد .

به گزارش اترک :دکتر قلی زاده رئیس شبکه بهداشت مراوه تپه که دو ماهی است این مسئولیت را به عهده گرفته رادر فضای محوطه ی اولین بیمارستان صحرایی استان گلستان دیدیم. 

رئیس شبکه بهداشت قبلی شهرسستان ،‌آقای دکتر مزیدی بود .

به سراغ آقای قلی زاده رفتیم ، جوانی بسیجی که با روحیه ی سرزنده از ما استقبال کرد .

از ایشان در خصوص شهرستان مراوه تپه و اینکه چطور شد شهرستان مراوه تپه به عنوان مکان بیمارستان صحرایی انتخاب شد ، پرسیدیم .

ایشان در پاسخ گفتند : با رایزنی های مختلفی که صورت گرفت به خصوص از سوی سازمان بسیج جامعه ی پزشکی استان ،‌ علی رغم اینکه به باور عمومی جامعه ،‌استان گلستان یکی از استانهای برخوردار کشور است و مناطق اینچنینی استان به چشم نمی آید ،‌هماهنگی های لازم صورت گرفت و برپا کردن بیمارستان صحرایی در شهرستان محروم و مرزی استان مقدماتش فراهم شد .

دکتر قلی زاده در خصوص میزان محرومیت این شهرستان گفت :‌این شهرستان تنها شهرستانی است که بیمارستان ندارد و به خصوص از وجود پزشکان حتی عمومی نیز در رنج است .

ایشان در خصوص تعداد پزشکان عمومی شهرستان گفت : کل پزشکان عمومی این شهرستان با گستردگی 120 کیلومتری سطح شهرستان ،‌14 نفر می باشد.

پزشک متخصص ندارد و مردم برای درمان بیماریهای خود حداقل باید با طی نموددن نزدیک به 100 کیلومتر به کلاله بیایند .

با توجه به این نکات بود که مقرر شد این بیمارستان در مراوه تپه راه اندازی شود .

ریاست این بیمارستن صحرایی را آقای دکتر پالیده که قبلا رئیس شبکه ی بهداشت همین شهرستان بوده اند برعهده داشته و مدیریت داخلی بیمارستان هم توسط آقای دکتر بنی عقیل اداره می شود.(برای مصاحبه با این عزیزان هم تلاش کردیم ولی موفق به مصاحبه با آنها نشدیم)

قلی زاد در خصوص پزشکانی که در این بیمارستان در مدت 3 روز حاضر خواهند شد به خبرنگار ما گفت : در مدت 3 روز 10 متخصص در 10 زمینه ی تخصصی در بیمارستان حاضر خواهد شد ، این حضور به این صورت است که در هر روز 10 متخصص در 10 تخصص در بیمارستان به مداوای بیماران مشغول خواهند بود و هزینه ی این درمان کاملا رایگان است .

خبرنگار اترک در خصوص بیمارانی که نیاز به اعمال جراحی یا سایر درمانها داشته باشند پرسید که دکتر قلی زاده گفت :‌اگر بیماری نیاز به اعمال جراحی داشته باشد به شهرهای کلاله و گنبد اعزام شده و در آنجا هم هیچ هزینه ای از آنها گرفته نخواهد شد .

ایشان از ویزیت روزانه 1000 تا 2000 نفر در روز خبر داد و افزود : کل پرسنل بیمارستان تحت ریاست دکتر پالیده و مدیریت داخلی دکتر بنی عقیل در طول مدت 3روز در خدمت مردم عزیز شهرستان و سایر مردم می باشند .

وی در خصوص ساعت کار بیمارستان گفت : ساعت کار بیمارستان از 8 صبح تا 6 عصر ادامه خواهد یافت .

از ایشان در خصوص برنامه ی آوردن پزشکان متخصص در سایر ایام سال برای مراوه تپه سوال کردیم ؟ ایشان در پاسخ به خبرنگار ما گفت : با رایزنی های صورت گرفته تا کنون توانستیم پزشک متخصص کودکان را برای روزهای دو شنبه و 5 شنبه هماهنگ کنیم و در برنامه داریم یک پزشک متخصص بانوان را نیز برای آمدن به مراوه تپه هماهنگی هایش را انجام دهیم .

  در پایان آقای دکتر قلی زاده از تمام کسانی که در راه اندازی این بیمارستان تخصصی در این شهرستان دور افتاده ، مرزی و محروم تلاش کردند به خصوص : جامعه ی پزشکی استان ،‌ دانشگاه علوم پزشکی استان، به خصوص فرماندهی نازنین ناحیه سپاه مراوه تپه (تاکید دکتر قلی زاده بر آوردن این لفظ بود )آقای بیات ،‌فرماندار محترم شهرستان ،‌و همه ی ادارات شهرستان تقدیر و تشکر کردند .

جامی خبرنگار اترک