سید ابراهیم ایشان از نوادگان امام سجاد علیه اسلام و از سادات ترکمن می باشد./او از نسل سید علی خان بابا(آل خان بابا) می باشد .
به گزارش اترک : سید حمزه سیدی نوه ی سید ابراهیم ایشان را بعد از چند ماه در کنار او بودن شناختم .
او از نوادگان امام سجاد علیه السلام و از بازماندگان سید علی خان بابا(آل خان بابا) که در مراوه تپه مدفون است ،می باشد .
با هماهنگی سید حمزه به سراغ پدربزرگش ، سید ابراهیم ایشان رفتیم. مردی نورانی با کلاهی سبز بر سر که نشانه ی سادات بودنش را بر سر نهاده بود در مقابل خود دیدیم.
سید ابراهیم هرچند به زبان ترکمنی صحبت می کرد ولی گویی ترکمنیش به خاطر سید بودنش را هر غیر همزبان با او نیز درک می کرد .
او به آرامی صحبت می کرد و از اینکه نسلش به حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها )بر می گردد ،با افتخار یاد می کرد .
او به ترتیب اسامی اجدادش را بر زبان می آورد : سید نجف، سید بزرگ ، سید علی خان ،سید عباس که مزارش در زیارتگاه پیره باد آزادشهر می باشد و شهید شده است ، سید عوض ایشان ، سید موسی ،سید نظر محمد که مزارش در روستای زاو بالا قرار دارد و سید ابراهیم که خودش است .
ما امروز در سن بالای 80 سالگی با او یعنی سید ابراهیم ایشان بابا سر صحبت را باز نمودیم .
او از اختلافات بین مسلمین گلایه کرد و اتحاد را بسیار ستود . او از تخریب تابلوی سید نظر محمد گلایه کرد . سید ابراهیم که در خانه ای ساده و قدیمی زندگی می کرد خیلی مهمان نواز بود و کریم و کریمی این خانواده نیز نشانی از وابستگی او و فرزندانش به خاندان سادات بود .
در انتهای گفتگو ، سید ابراهیم ما را بر سر سفره ی بی آلایش خود دعوت نمود . نان لواشی با غذایی ساده و ما هم به نشانی احترام با او همراهی نمودیم.
سید نظر محمد ، فرزند سید ابراهیم و پدر سید حمزه ما را در هنگام خداحافظی با سید ابراهیم دوباره مورد لطف قرار داده و با آب زمزم و سجاده ای برای نماز و رزقی به نشانه ی تبرک میهمان نمود . از خانواده ی سید ابراهیم از نوادگان امام سجاد علیه السلام و از سادات ترکمن با آرزوی سلامتی و طول عمر با برکت برای اعضای این خانواده جدا شدیم .
جامی خبرنگار اترک
9-سید ابراهیم ایشان بابا زنده هستند
10-سید نظر محمد ایشان بابا