طرز پخت شیرینی پیشمه ترکمنی را در اترک بخوایند.
به گزارش اترک، همانطور که وعده داده بودیم، امروز طرز پخت شیرینی پیشمه ترکمنی را برای شما می آوریم .
برای پخت این شیرینی باید این مواد را آماده کنید.
3 لیوان شکر
1/5 لیوان شیر
1 لیوان ماست
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
3 قاشق غذاخوری روغن
وانیل 1 قاشق مرباخوری
نمک مقدار لازم(1 قاشق مرباخوری)
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
طرز پخت:
خمیرمایه را در نصف لیوان شیر ولرم ریخته کمی هم شکر به آن اضافه می کنیم ، می گذاریم تا خمیرمایه به عمل بیاد(بالا بیاید)
تخم مرغ و وانیل و روغن و نمک را با هم مخلوط کرده و خوب به هم می زنیم.
مخلوط آماده شده را با ماست و شیر باقی مانده مخلوط می کنیم و دوباره بهم می زنیم.
حالا آرد و خمیر مایه آماده شده را با بکینگ پودر مخلوط کرده و به مخلوط آماده شده قبلیمان اضافه می کنیم.
آرد را تا حدی به مخلوط آمده شده اضافه می کنیم که در هنگام ورز دادن به دست نچسبد(بسته به وضعیت مخلوط آماده شده آرد مصرف می شود.)
حالا باید بگذاریم تا خمیر آمده شده ما ور بیاید.(حدود 1 ساعت)
حالا خمیر آماده است و می توان کار پخت را آغاز کرد.
ظرف گود برای پخت این شیرینی بهتر است.
هر بار مقداری از خمیر آماده شده را با وردنه روی سینه صلف کرده و با استفاده از قالبهای دلخواه برش زده و قطعه های برش زده را در روغنی که روی حرارت ملایم قرار داشته می اندازیم و سرخ می کنیم.
پیشمه ها در روغن پف کرده و وقتی رنگ آنها طلایی شد ، شیرینی آماده است و می توان آنها را برداشته و روی آنها را در صورت تمایل برای شیرین تر شدن ،پودر قند پاشید.
این شیرینی را می توان با شکر کمتر هم آماده کرد و برای کسانی که مشکل مصرف قند دارند، نیز آماده نمود.
موفق باشید و با رعایت دستورات دینی عاقبت به خیر شوید.
برای دیدن فیلم بر روی عکس کلیک کنید.
مرادیانی خبرنگار اترک