وقتی وزیر محترم کشور و لابد دیگر مسئولان بر وضعیت کرمانشاه اینگونه اشراف دارند ، هیچ اقدامی نکردند و حتی از خدمات این استاندار توسط رئیس محترم جمهور تجلیل می کنند نشان از آن دارد که به این دولت امیدی نیست.
یادداشت _ بهزاد شهبازی/ وقتی وزیر محترم کشور و لابد دیگر مسئولان بر وضعیت کرمانشاه اینگونه اشراف دارند، هیچ اقدامی نکردند و حتی از خدمات این استاندار توسط رئیس محترم جمهور تجلیل می کنند نشان از آن دارد که به این دولت امیدی نیست.
« از ایر باس تا ویتارا » و « چگونه سینه ستبر زاگرس از رمق افتاد » دو مطلب ماههای اخیر نگارنده در انتقاد به شیوه مدیریتی استان کرمانشاه علی الخصوص استاندار محترم و تیم مدیریتی ایشان بود. در این نگاشته ها اشاره گردید تشدید مشکلات اقتصادی استان در سالهای اخیر به عملکرد بسیار ضعیف شخص استاندار و تیم مدیریتی بی رمق استان بر می گردد.
حال پنج شنبه 17 فروردین ماه سال جاری شاهد ورود بی سر وصدای وزیر محترم کشور به استان کرمانشاه بودیم . کرمانشاهی که محرومیت ،مظلومیت و در یک کلام مرگ مدیریتی ویژگی این روزهای آن است . گویی شهر واستان عزیزم به حال محتضری می ماند که همگان ،خصوصا بستگانش بر بالین بی جان آن حاضر شده ومنتظر قبض روحش هستند بدون آنکه بتوانند یا بخواهند برای نجات آن اقدامی انجام دهند.این حضور بی سرو صدا آن هم در ماه پایانی عمر دولت دوازدهم به سان نوشداروی بعد از مرگ سهراب است که دیگربه حال این بیمار مرگ مغزی شده توفیری ندارد. به نظر تنها فایده این سفر آنست که دیر هنگام اما به ظاهر صادقانه از زبان مسئول امنیت کشور بشنویم که مدیریت ارشد استان یا همان جناب استاندار که از قضا منصوب خود ایشان است وتیم مدیریتی استاندار همگی ناکارآمد هستند .موضوعی که نگارنده ودلسوزان این استان ماههاست بر آن تاکید می کردیم . هرچند گوش شنوایی که آن را بشنود دیر شنید یا خود را به نشیدن زد.
رحمانی فضلی که در جمع مدیران در جلسه شورای اداری استان سخن می راند به سه مطلب مهم اشاره نمود . که هرکدام از دیگری مهمتر بود وی ابتدا از نرخ بالای بیکاری در استان از استاندار گله کرد و گفت:« مردم از من و شما به عنوان مدیر توقع دارند. مسئول این بیکاری 22 درصد من مسئول ،آقای استاندار مسئول و همه مدیران هستند اگر بخواهیم این گونه ادامه بدهیم سال های آینده بیکاری 26 و 30 درصد خواهم داشت ... 22 درصد یعنی بیش از سه برابر حداقل بیکاری که در کشور داریم». ایشان سپس به شاهکار مدیریتی استاندار در جذب اعتبارات بانکها اشاره کردند و گفتند:« چرا باید از 420 میلیارد تومان مبلغ پیش بینی شده برای تسهیلات بانکی تنها 160 میلیارد تومان را جذب کنید.این خیلی کم ا ست آقای استاندار باید برای خودش مشاور تامین منابع مالی بگیرد» سومین مطلب رحمانی فضلی در انتقاد به عملکرد مدیریت ارشد استان نیز به سرمایه گذاری اختصاص یافت آنجا که گفت «شما هیچ سرمایه گذاری خارجی جذب نکردید... خیلی این عجیب است چرا جذب نمی کنید؟»
عمدتا یکی از مشکلات دولتهای ائتلافی که جناب آقای روحانی رئیس جمهور محترم در دولت یازدهم تشکیل داد عدم پاسخگوئی مسئولان و ناکارآمدی ایشان است چرا که هیچ یک از جریانهای سیاسی خود را صاحب آن نمی دانند و در شکست آن بی تقصیر و در پیروزی های آن سهیم هستند . استاندار محترم نیز که از جریان اصلاح طلبی است و در این ائتلاف ورود کرده از این قاعده مستثنا نیست .گویا دولت به سان « رحم اجاره ای »(1) می ماند که سقط شدن جنین درون آن به ضرر حامل جنین و و تولد آن به کام اجاره گیرنده تمام می شود.
حرف های دقیقه آخری رحمانی فضلی در خصوص بعضی مشکلات مدیریتی واقتصادی این دیار را چه تبلیغاتی بنگریم که بی شک اینگونه هم بوده است و چه از سر دلسوزی ،یک نکته را اثبات می کند و آن اینست که مدیریت ارشد استان کرمانشاه یا استاندار محترم ناکارآمد وفاقد توان مدیریتی بوده و توان ،انگیزه و حوصله پاسخگوئی به افکار عمومی را ندارند وسریعا باید برای درمان آن اقدام عاجلی صورت پذیرد . وقتی وزیر محترم کشور و لابد دیگر مسئولان بر وضعیت کرمانشاه اینگونه اشراف دارند ، هیچ اقدامی نکردند و حتی از خدمات این استاندار توسط رئیس محترم جمهور تجلیل می کنند نشان از آن دارد که به این دولت امیدی نیست. باید خود مردم زجر کشیده این سامان و آن هم در انتخابات دوزادهم ریاست جمهوری این مدیران بی عمل را کنار بگذارند.
1-این تشبیه را نخستین بار ابراهیم اصغر زاده فعال سیاسی اصلاح طلب عنوان نمودند و پس از آن به سایر فعالان سیاسی این جریان سرایت نمود.