رئیس جمهور در دیدار با مقام معظم رهبری با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام «اقتصاد مقاومتی: تولید- اشتغال»، گفت: همه تلاشها در دولت دوازدهم در جهت تحقق این شعار خواهد بود.
به گزارش راه اترک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، رئیسجمهور با تشکر از مردم و رهبر معظم انقلاب بخاطر شکلگیری حماسه انتخابات ۹۶ گفت: پیروز انتخابات ملت است و دوران رقابتها و بگومگوها دیگر پایان یافته و امروز باید به خواستهها و مطالبات مردم توجه کنیم.
رئیسجمهور مهمترین مطالبات مردم را رفع مشکلات اقتصادی بویژه اشتغال و بهبود معیشت برشمرد و افزود: بیتردید اگر همه در کنار هم پشت سر رهبر معظم انقلاب قرار گیریم میتوانیم بر مشکلات فائق آییم.
آقای روحانی با بیان اینکه بدخواهان دنیا از جمله آمریکا بیش از گذشته از عظمت ایران نگران هستند، خاطرنشان کرد: باید منتظر نقشهها و توطئههای جدید دشمنان باشیم، البته این توطئهها برای ملت ایران تازگی ندارد و مردم ما در حوادث سختتر و پیچیدهتر در برابر دسیسههای آنها پیروز شده اند و در آینده نیز پیروز خواهند شد.
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرار داشتن در هفتههای پایانی دولت یازدهم و نزدیک شدن به آغاز فعالیت دولت دوازدهم، به تشریح خدمات دولت پرداخت.
آقای روحانی، «کنترل تورم و تک رقمی کردن آن»، «رشد اقتصادی بالای هشت درصد»، «ایجاد اشتغال، رشد مثبت در تراز بازرگانی»، «ثبات قیمت ارز»، «کاهش اتکای بودجه به نفت و افزایش اتکا به مالیات»، «افزایش تولید و صادرات نفت و محصولات پتروشیمی»، «گازرسانی به ۹ هزار روستا و آبرسانی به بیش از پنج هزار روستا، برقرسانی به همه روستاهای بالای ۱۰ خانوار» و «اتصال ۲۸ هزار روستا به اینترنت» را از جمله دستاوردهای دولت یازدهم اعلام کرد.
رئیسجمهور با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام «اقتصاد مقاومتی: تولید- اشتغال»، گفت: همه تلاشها در دولت دوازدهم در جهت تحقق این شعار خواهد بود.
آقای روحانی حل مشکل اشتغال را نیازمند کاری بزرگ و ملی دانست و با بیان اینکه برای تحقق برنامه ششم در حوزه اشتغال باید بیش از ۹۰۰ هزار شغل در سال ایجاد شود، خاطرنشان کرد: برای ایجاد شغل نیازمند سرمایه، اصلاح امور بانکی، افزایش مهارتهای جوانان و توسعه شرکتهای دانشبنیان هستیم.
رئیسجمهور، حمایت از محرومان و مستضعفان را یکی دیگر از برنامههای مهم دولت دوازدهم خواند و با تاکید بر اهمیت مسئله عدالت اجتماعی خاطرنشان کرد: فاصله درآمدی دهک دهم و دهک اول جامعه حدود ۱۴ برابر است که باید به یک رقم متعادل برسد.
آقای روحانی در پایان از ملت ایران بخاطر تلاش و حضور فعالانه و همچنین از رهبر معظم انقلاب اسلامی بخاطر حمایتها و هدایتهای ایشان قدردانی کرد.
در پایان این دیدار، نماز مغرب و عشا به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد و حاضران روزه خود را همراه ایشان افطار کردند.