مدیر بنیاد مسكن شهرستان مراوه تپه : از 11 هزار واحد مسکونی ، فقط 2 هزار واحد مقاوم سازی شده است .
به گزارش راه اترک ، مهندس صابری ، رئیس بنیاد مسکن شهرستان مراوه تپه گفت : در روستا های مراوه تپه بیش از 11 هزار واحد مسکونی وجود دارد .
از مجموع این واحدهای مسكونی كه در روستاها وجود دارد ، فقط 2 هزار واحد در این سالها مقاوم سازی شده است و بیش از 85درصد این واحدها بیدوام بوده و در معرض تخریب قرار دارند كه از این نظر هم مراوه تپه در رتبه نخست قرار گرفته است . مطمئنا در صورت بروز زلزله با بحران و فاجعه انسانی روبهرو خواهیم شد.
مدیر بنیاد مسكن شهرستان مراوه تپه در خصوص مشکلات مرز نشینان مراوه تپه در خصوص دریافت تسهیلات از بانک ها گفت : روستاییان مراوه تپه به دلایل زیادی چندان مایل به استفاده از تسهیلات احداث مسكن نیستند . دلایلی از قبیل :همكاری نكردن بانكها در پرداخت تسهیلات .
وی اظهار كرد: در این شهرستان روستاهایی وجود دارند كه تا شهر مراوه تپه 70كیلومتر فاصله دارند. از طرفی در این شهرستان فقط بانك ملی، كشاورزی و سپه وجود دارد و ما مجبوریم روستاییان را برای تشكیل پرونده در بانكهای دیگر به كلاله بفرستیم كه 90 كیلومتر با این شهر فاصله دارد و اگر هر مرزنشین بخواهد که تسهیلات وام مسكن دریافت كند ، حتی اگر همه مداركش كامل باشد ، مجبور است حداقل 3 نوبت مسیر 160 كیلومتری را برود و برگردد.
وی ادامه داد: برخی از بانكها هم متأسفانه همكاری لازم را ندارند و از روستاییان میخواهند ضامن كارمند ببرند. مگر در این شهرستان چند اداره و كارمند وجود دارد كه بانكها این طور در حق روستاییان سخت گیری میكنند؟ این در حالی است كه در دستورالعمل دولت به منظور نوسازی و بهسازی 200 هزار واحد مسكونی روستایی ، قبول سفته زنجیرهای از سوی بانكها به صراحت بیان شده و سازمان برنامه و بودجه نیز تضمینهای لازم برای پرداخت ما به التفاوت نرخ تسهیلات را به بانكها داده است.
مهندس صابری گفت: وقتی این اتفاقات رخ نمیدهد و مرزنشین حتی خانهای مقاوم در روستا ندارد ، زندگی و سکونت در شهر را انتخاب می کند و روستا را ترک می کند ، هرچند در شهر مراوه تپه نیز بسترهای لازم برای زندگی این افراد فراهم نیست.
انتهای پیام/