ghatha1

ماجرای سپنتا نیکنام یکی از پروژه های برنامه ریزی شده توسط جریان لاییکه کردن نظام جمهوری اسلامی است.

 به گزارش راه اترک، چندی پیش که نتایج شوراهای اسلامی شهر و روستا اعلام شد، یکی از افرادی که نتیجه ی اعلام شده او بحثهای خاص و جدلهای ویژه ای را ایجاد کرد، سپنتا نیکنام بود.

سپنتا نیکنام با تایید وزارت کشور و نظارت زیر نظر نمایندگان مجلس به صحنه انتخابات شوراهای اسلامی وارد می شود و در این انتخابات به عنوان یکی از اعضای شورای اسلامی شهر یزد انتخاب می شود.

اما اصل ماجرا چیست و چرا این ماجرا در سالهای پیش روی نداده بود؟

ماجرای سپنتا نیکنام یکی از پروژه های برنامه ریزی شده توسط جریان لاییکه کردن نظام جمهوری اسلامی است.
جریان لائیکه کردن کردن کشور باشعارهایی همچون حذف حجاب قانونی، لبنانی شدن و مالیزیایی شدن حجاب در کشور، آموزش مسائل جنسی به کودکان در مدارس( اجرای کامل بندهای سند 2030 در آموزش و پرورش)، آزاد کردن ورود بهاییان به دانشگاهها، شکستن حرمتهایی نظیر مقدس بودن مساجد، اماکن مذهبی و ... چند سالی است که در حال پیگیری است و پیگیر کنندگان این جریان از طرق مختلف قصد ورود به جریان حاکم و اجرایی کردن این برنامه ها را داشته و دارند.
در جریان سپنتا نیکنام، علی رغم مطلع بودن تمامی دست اندرکاران انتخابات شوراهای اسلامی در ابتدا صلاحیت ورود این هم وطن ایرانی تایید شده و در نهایت اجازه شرکت در انتخابات به وی داده می شود!
عده ای معتقدند که همانگونه که اقلیتها اجازه ورود به مجلس را دارند، پس اجازه ورود به شوراهای اسلامی را هم دارند.
اما قیاس صورت گرفته یک قیاس مع الفارق است.
اگر انتخابات شوراهای اسلامی، به صورت شوراهای محلی باشد و نه شوراهای شهر و روستا، یعنی هر محله ای شورای محلی داشته باشد، این حرف می تواند صحت داشته باشد و صد البته از اول انقلاب هم این شوراها فعال بوده و تحت عنوان شوراهای محل و معتمدین محل فعالیت می کردند و صاحب مهر و امضاء هم بوده اند.
اما وقتی صحبت از شوراهای اسلامی شهر و روستا به میان می آید ، این موضوع فرق می کند.
شاید خیلی از مردمی که به آقای نیکنام رای داده اند اصلا نمی دانسته اند که وی زرتشتی است (شهر یزد ، یکی از شهرهای بزرگ کشور می باشد) و صرف اجازه و تایید صورت گرفته و شاید بر مبنای ائتلافهای مطرح و لیستها رای داده اند.
این نتایج در انتخابات تهران خیلی خوب خودش را نشان داد و در این شهر، بسیاری از مردم ، به لیستها رای دادند نه به افراد و سیاستهایشان.
اما باید به این امر واقف بود که پروژه ی نیکنام، یک پروژه توطئه ای بوده و از قبل برای آن برنامه ریزی شده است.

اثبات این امر زمانی است که وی در جلسه تحلیف کتاب گاتهای زرتشتیان را در جلسه شوراها می آورد.
مردم ایران اسلامی، هم وطنان خوب خود اعم از اقلیتها را دوست داشته و به آنها احترام می گذارند ولی موضوع انتخابات و اجرای قانون، چیزی است که همه مردم به آن اعتقاد داشته و خود آنها به این قانون رای داده اند.
لازم است که مسئولین امر به خصوص نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دقت در این امر ورود کرده و مانع لائیکه کردن کشور شوند.
انتهای پیام/جامی