نماینده مردم کاشمر از ارائه لایحه افزایش 40 نماینده به مجلس شورای اسلامی خبر داد.
به گزارش راه اترک به نقل از فارس، بهروز بنیادی، نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد با اعلام اینکه تعداد افزایش نماینده برای بعضی از استانها و شهرستانها کارساز نخواهد بود، اظهار کرد: در استان خراسان رضوی افزایش نماینده تاثیر نخواهد داشت، زیرا نیمی از جمعیت استان در مشهد است.
وی افزود: باوجود اینکه براساس قانون میبایست هر 10 سال یکبار تعداد نمایندههای مجلس شورای اسلامی مورد بازنگری قرار گیرد، اما طی 20 سال اخیر هیچ اقدامی انجام نشده است.
بنیادی گفت: در جلسات اخیر این بازنگری صورت گرفته است و شاخصهایی از لحاظ جمعیت، مسائل فرهنگی، وسعت و نیز قومی و منطقهای مطرح که توسط وزارت کشور و کمیسیون شورا و آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی لایحهای تقدیم مجلس شد که تعداد 40 نماینده به نمایندههای فعلی مجلس شورای اسلامی افزوده شود.
وی اظهار داشت: البته در مرحله بحث و بررسی نظر بنده و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی این است که از برخی شهرها از جمله تهران و یا شهرهای بزرگ تعدادی نماینده کم و به نمایندگان شهرستانهایی چون حوزه کاشمر، بردسکن و خلیلآباد که دارای 3 شهرستان، 8 شهر، بخش و روستا با وسعت و مسافت زیاد است، نمایندهای افزوده شود و این یک پیشنهاد بود.
نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد گفت: در مجموع در استان خراسان رضوی در طرح ارائه شده فقط دو نماینده به تعداد نمایندگان افزوده میشود، یک نماینده به شهر مشهد و دیگری به شهرستان تربتجام تعلق میگیرد.
وی جدا کردن بعضی از حوزهها را هم کار سختی دانست و افزود: در حال حاضر به حوزه کاشمر، بردسکن و خلیلآباد نمایندهای افزوده نخواهد شد و کماکان دارای یک نماینده خواهند بود.
بنیادی از پیگیری خود در این راستا خبر داد و اظهار داشت: مذاکرات لازم با رئیس مجلس شورای اسلامی برای افزایش نماینده در حوزه کاشمر انجام شده که اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم قدم بزرگی برداشتهایم.
نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیلاباد بر ایجاد استانی جدید با عنوان خراسان مرکزی اشاره کرد و افزود: اگر روی ایجاد استان جدید در خراسان رضوی تمرکز کنیم، توسعه متوازن و رشد استان را در پی دارد.
وی عدم توجه لازم به زیرساختهای مناطق مختلف را از بزرگی استان برشمرد و افزود: جاده شادمهر به انابد، معادن غنی شهرستان،گارزسانیها، روکش آسفالت محورهای سطح شهرستان، خدمات بهداشتی و دیگر امور زیرساختی در منطقه که به کندی پیش میرود، همه از وسعت و کمبود اعتبارات استانی است که با ایجاد استان جدید همچون دیگر استانهای دیگر خراسان که به رشد و توسعه لازم رسیدهاند، شهرستانهای استان جدید مرکزی هم در خراسان رضوی نیز با این تحول به جایگاه خود بهتر خواهند رسید.