فرماندار کلاله در خصوص وضعیت مدیریت شهری کلاله گفت: ضعف را در مدیریت شهری کلاله می بینم.
به گزارش راه اترک، محمد حمیدی، فرماندار کلاله در خصوص وضعیت مدیریت شهری کلاله و نمای شهری گفت: با آمدن شهردار جدید منتظر تغییر این وضعیت هستیم.
وی در خصوص وضعیت این روزهای شهر کلاله هم گفت: وضعیت مدیریت شهری کلاله را ضعیف می بینم.
مهندس حمیدی در مشکلات خیابانهای سطح شهر از نظر سیمای شهر مانند: آسفالت و ...هم گفت: اقدامات انجام شده در سطح شهر توسط شهردار و با برنامه ریزی شورای شهر است که شورای شهر یک تشکیلات غیردولتی می باشد.
وی ادامه داد: در این خصوص اعتبار در نظر گرفته شده برای فعالیتهای عمرانی 500 میلیون تومان در سال 97 است که این مبلغ فقط برای جدوال و جویهای فاضلاب و جمع آوری آبهای سطحی می باشد و اقدام ویژه ای با توجه به کمبود اعتبار برای شهر متصور نمی شود.
حمیدی در پایان اظهار امیدواری کرد که اعتبارات کشوری که برای شهرداریها از سوی دولت می آید ، فرمانداری در نوع هزینه کرد آن دخیل نیست.
وی البته گفت: برای تغییر در سیمای شهری برنامه داریم و تغییر در این وضعیت را در دستور کار جدی قرار خواهیم داد.
شهرستان کلاله در استان گلستان قرار دارد.
انتهای پیام/جامی