ادارات میراث فرهنگی و گردشگری در ایجاد اشتغال و توسعه مناطق نقش بسیار قوی می توانند داشته باشند.

به گزارش راه اترک، کسب درآمد به جز درآمدهای حاصل از فروش منابعی مانند نفت و مشتقات آن، در برخی از کشورها آنچنان موفق بوده که در این کشورها به درآمدهای حاصل از فروش منابع فسیلی هیچ اتکایی نمی کنند.

یکی از این فرصتهای شغلی، کسب درآمد حاصل از گردشگری و میراث فرهنگی است.

شرق گلستان از جمله مناطق بکری در استان گلستان است که به خاطر شرایط ویژه آب و هوایی و پیشینه تاریخی، هم دارای جاذبه های گردشگری تاریخی است و هم دارای جاذبه های گردشگری طبیعی.

همچنین این استان به خاطر وجود شرایط اقلیمی، دارای تنوع قومیتی گسترده ای است به نحوه ای که می توان از تمام اقوام را در این استان مشاهده نمود، این ویژگی نیز از جمله ویژگیهایی است که می تواند در زمینه جذب گردشگر و ایجاد اشتغال بسیار موثر قرار بگیرد.

تشکیل ادارات  گردشگری با استخدام نیرو و خرج بیت المال برای چرخاندن این نوع ادارات برای رساندن کشور به درآمدهای حاصل از این نوع اشتغال می باشد.

ولی چرا علی رغم وجود پتانسیلهای بسیار گسترده در شرق گلستان و فعال بودن ادارات گردشگری و میراث فرهنگی مستقل در این مناطق، اتفاق تحول انگیزی در زمینه اشتغال در منطقه روی نداده است؟

وجود سدهای جدید و حتی تاریخی، قلعه ها و غارهای تاریخی و قدیمی ، دیوار تاریخی جرجان، مدارس قدیمی، مقبره های قدیمی و تاریخی، زیارتگاهها، جنگلهای بکر هیرکانی، آبشارهای مختلف، فرهنگ و البسه، آداب و رسوم، بازیها و ... از جمله پتاسنیلهای منطقه است که به زعم برخی از کارشناسان هنوز توجهی به آن نشده است.

شرق گلستان، ایرانی کوچک است که می تواند به عنوان قطب گردشگری در کل کشور مبدل شود.

انتهای پیام/رضا جامی