رشته آشی به خصوص در فصل زمستان بسیار پرکاربرد است.
به گزارش راه اترک، آش یکی از غذاهای آبکی ایرانی است که بسیار مورد استقبال مردم نیز می باشد.
برخی از این آشها حتی به عنوان یک برند نیز معروفیت دارند مانند: آش عباسعلی، آش دوغ و آش کشک و ...
یکی از ملزومات نوعی از آش، رشته آشی می باشد.
رشته آشی از آرد درست می شود و روش درست کردن آن علی رغم سادگی، نیازمند تجربه می باشد.
برای درست کردن رشته آشی به آب و آرد و نمک نیاز دارید.
ابتدا آرد را الک کرده و به مقدار هر کیلو، 4 قاشق غذا خوری نمک به آرد، اضافه می کنیم.
بعد از اضافه کردن نمک ، خمیر را آماده کرده و می گذاریم حدود 20 دقیقه بماند.
بعد از 20 دقیقه، خمیر را به شکل گلوله های کوچک به اندازه چانه های لواش آماده کرده و با وردنه هر کدام را صاف و نازک می کنیم.
توجه داشته باشید که باید چانه ها نازک شوند.
بعد از نازک کردن خمیر، آن را از دو طرف جمع می کنیم.
بعد از پایان جمع کردن خمیر، با چاقو، رول خمیر آماده شده را در اندازه های کوچک برش می زنیم.
حالا باریکه های خمیرهای برش زده را از دو طرف باز می کنیم.
بعد از باز کردن تمام نوارهای خمیر برش زده، همه را (البته به اندازه یک دست) در دست می گیریم و با دست دیگر به رشته ها آرد زده و آرام آرام آنها را می کشیم تا باریکتر شوند.
رشته های آماده شده را بر روی نخهای نازکی که در در محلی خشک و سرپوشیده نصب کرده ایم، پهن می کنیم تا خشک خشک شوند.
حالا رشته های آشی شما آماده مصرف شده اند و شما می توانید آنها را در بسته های مناسب، بسته بندی کنید.
انتهای پیام/روح انگیز مرادیانی