nobakht

رئیس سازمان برنامه و بودجه از فرهنگیان معترض به حذف رتبه بندی درخواست کرد که اسنادشان را مبنی بر حذف رتبه بندی ارائه دهند.

به گزارش راه اترک به نقل از مهر، رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت:از کانون‌های فرهنگی دعوت می‌شود که برای روز پنج شنبه از ساعت ۴ در جلسه‌ای که با حضور مسئولین سازمان استخدامی و وزارت آموزش و پرورش ترتیب خواهیم داد شرکت کنند.

محمد باقر نوبخت در لایو اینستاگرام خود، با اشاره به تدریس خود در زمان جوانی گفت: من بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کارم را به صورت حق التدریس آغاز کردم، سپس مدیر دبیرستان آزادگان شدم. بعد از آن هم مدتی رئیس آموزش و پرورش در شهر خودم بودم. در تمامی این مراحل تدریس نیز انجام می‌دادم. چهار دوره نیز در مجلس نماینده بودم که در هر چهار دوره رئیس جامعه فرهنگیان مجلس بودم.

وی افزود: بنابراین بنده فرهنگیان را درک می‌کنم حتی بعد از آن هم پیگیری کار آموزشی در دانشگاه بودم که در حال حاضر نیز این کار انجام می‌شود. پس من از جنس فرهنگیان هستم و به هیچ وجه تمایل ندارم که در حق آنها اجحافی صورت گیرد.

محمد باقر نوبخت گفت: سوالات و نظراتی که در صفحه اینستاگرامی بنده از سوی فرهنگیان عزیز مطرح شد غالباً مبتنی بر دو مطالبه بود. مطالبه اول اینکه تبعیض بین فرهنگیان و سایر کارکنان دولت باید از بین برود. دیگری اینکه می‌بایست در پرداختی‌ها عدالت وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: بنده نیز این را قبول دارم و اگر جایی اثبات شود که در حق معلمان و فرهنگیان تبعیض شده و عدالتی برقرار نشده هر تصمیمی که در اینباره گرفته شده باشد، تغییر خواهیم یافت.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: البته یک مطالبه هم از طرف ما وجود دارد و آن اینکه انصاف را برقرار کنید. ما با عدد و رقم نشان خواهیم داد که آیا در بخورد با فرهنگیان، تبعیضی قائل شدیم و بی عدالتی کردیم یا بالعکس.

محمد باقر نوبخت، گفت: متوسط حقوق همکاران من در کادر آموزشی در سال ۹۲ حدود ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بود. این عدد در سال ۱۳۹۸ به ۴ میلیون و ۳۰۰ تومان و در سال ۹۹ به ۵ میلیون و ۸۰۰ تومان رسید.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: متوسط حقوقی که در حال حاضر همکاران فرهنگی ما دریافت می‌کنند، همسان با متوسط حقوق کارکنان دولت و حتی اندکی نیز می‌تواند بیشتر از آن باشد.

وی درباره رتبه بندی گفت: موضوع دیگر رتبه بندی فرهنگیان است با توجه به اینکه متولی آن سازمان استخدامی کشور و مجری هم آن هم وزارت آموزش و پرورش است اما بنده با پرس و جویی که از این دو سازمان انجام دادم، هردو معتقد بودند که ما رتبه بندی فرهنگیان را در سال ۹۸ انجام داده‌ایم. سازمان برنامه ۲۰۰۰ میلیارد تومان پول برای این کار تخصیص داد و تنها وظیفه پشتیبانی مالی دارد. اما اگر استدلال آنها نادرست است حتماً دنبال کنید و من هم پیگیری می‌کنم.

از کانون‌ها و تشکل‌های فرهنگی، برای دفاع از حق خود در جلسه پنج شنبه دعوت می‌شود
رئیس سازمان برنامه و بودجه، با اشاره به تشکیل جلسه‌ای با حضور نمایندگان معلمان برای مشخص شدن ابهامات، تاکید کرد: بنده از کانون‌ها و تشکل‌های فرهنگی که حرفی در این زمینه دارند دعوت می‌کنم که برای روز پنج شنبه از ساعت ۴ در جلسه‌ای که با حضور دست اندرکاران سازمان استخدامی و وزارت آموزش و پرورش ترتیب خواهیم داد شرکت کنند و با سند از حق خودشان دفاع کنند. ما هم قضاوت خواهیم کرد واگر اثبات شود که ما قانون را رعایت نکردیم حتماً آن‌را انجام می‌دهیم اما اگر انصاف حکم کند که حق با آنها بود نیز باید بپذیریم.

وی با اشاره به بودجه تخصیص داده شده برای فرهنگیان در سال ۹۹ گفت: رتبه بندی برای سال ۹۹ هم اجرا می‌شود. در سال ۹۹ برای افزایش حقوق فرهنگیان ۷ هزار میلیارد پول تخصیص دادیم و این کار ادامه خواهد یافت. بر اساس گفته مسئولین مربوطه از مهر ۹۸ تا اسفند ۹۸ رتبه بندی اجرا شده و از فروردین به بعد هم انجام می‌شود.