کودک 3 ساله مراوه ای با کمک یک تیم 100 نفره جستجو، پیدا شد.
به گزارش راه اترک، کودک 3 ساله ساکن مراوه تپه که عصر دیروز گم شده بود، بعد از 4 ساعت جستجو، پیدا شد.
این کودک 3 ساله که از خانواده عشایر کرد منطقه نارلی آجی سو می باشد، در ساعت 7 غروب گم می شود.
این عشایر در منطقه هفت چال دره چایلی ساکن هستند.
امانگلدی ضمیر، فرماندار مراوه تپه در این خصوص گفت: با اعلام خبر مفقودی، بلافاصله تیم جستجو با کمک نیروهای امدادی و انتظامی و نیروهای مردمی از خود عشایر و اهالی روستاهای آق توقای، چایلی، نارلی آجی سو، همت آباد و نیروهای مرزبانی و بسیجیان منطقه به منطقه اعزام می شوند.
فرماندار مراوه تپه ادامه داد: بالاخره با کمک یک تیم حدود 100 نفره بعد از 4 ساعت جستجو در فاصله 3 کیلومتری از محل زندگی این کودک، نیروهای امدادی او را صحیح و سالم پیدا می کنند و تحویل خانواده می دهند.
کودک توسط یکی از اهالی روستای آق توقای به نام عادل غراوی پیدا شد.
ضمیر از همه نیروهای امدادی، انتظامی، هلال احمر، مرزبانی، دامپزشکی، منابع طبیعی، نیروهای بسیج مردمی روستاهای آق توقای، چایلی، نارلی آجی سو و همت آباد و خود عشایر که در این جستجو کمک کردند، تقدیر و تشکر کرد.
شهرستان مرزی مراوه تپه در استان گلستان واقع شده است.
انتهای پیام/رضا جامی