جمعی از فرهیختگان شرق گلستان خواستار عذرخواهی مدیرمسئول ماهنامه همدلان صحرا شدند.
به گزارش راه اترک، حادثه ی روی داده در سد گلستان برای منطقه مانند شوک خاصی بود.
شوکی که از چند زاویه می توان به آن نگاه کرد.
1-شاهدین این اتفاق، طبق اظهارات مردمی، ظاهرا همان دو کودک هستند و دیگر هیچ
2-این اتفاق اگر حتی به شکل یک حرکت حبس کردن دو طفل توسط هر فردی هم روی داده بود، امر غیرقانونی و غیر اخلاقی بوده و باید از طریق قانونی به شدت با آن طبق قوانین برخورد شود.
3- مراحل قانونی در این گونه موارد به خاطر حساسیت های اخلاقی جامعه بدون تشریفات اداری انجام شود تا ذهن مردم مورد تشویش قرار نگیرد.
4-موارد این چنینی مواردی قومیتی نیست بلکه موارد اجتماعی است و همه مردم اعم از فارس، ترکمن، بلوچ و سیستانی و ترک و ... این گونه اقدامات را به شدت محکوم می کنند.
5-از این گونه موارد هرچند به ندرت اتفاق افتاده ولی در هیچ زمانی این گونه واکنشهای مبتنی بر تمرکز بر قومیت صورت نگرفته است.
6-برخی افراد یا نادانسته و یا به طور عمد آتش بیار معرکه ای شدند که هیچ اطلاعی از ماهیت آن نداشتند و مشخص نیست بر چه استنادی در فضای مجازی مطلب منتشر می کردند؟
7-قانونی در کوتاه ترین زمان هم فرد متهم را بازدداشت کرده و هم کسانی را که اموال بیت المال را مورد تخریب قرار دادند و هم متهم را مورد ضرب و شتم قرار داده اند.
8-پزشکی قانونی اتهام تجاوز را با معاینه پزشکی به عنوان یک اقدام رسمی که برای همه انجام می دهد، در اسرع وقت انجام می دهد که در این آزمایش مشخص می شود که کودکان مورد تعرض قرار نگرفته اند.(هرچند حتی نگاه به نا محرم هم به قصد گناه، حرام است.)
البته موارد دیگری هم هست که در این مجال نمی گنجد.
اما در این جا اظهار نظر یک فعال رسانه ای به نام عبدالغفار رادمهر که مدیر مسئول ماهنامه همدلان صحرا که یک زمانی هم دبیر کمیته اقوام و مذاهب گلستان بوده است، متاسفانه اظهار نظری بسیار غیرمنطقی انجام می دهد که این اظهار نظر با توجه به فالورهای این فرد که 6362 نفر بودند، می توانست موجب یک اتفاق ناگوار در بین اقوام منطقه شود.
رادمهر در یک اقدام غیر مسئولانه عامل اتفاق سد گلستان را یک سیستانی معرفی کرده و حتی علمای اهل سنت را به بی تفاوتی به این موضوع متهم می کند و در ادامه خواستار اعدام آن پیرمرد سیستانی می شود!
این درحالی است که متهم دستگیر شده اصلا سیستانی نیست و آقای رادمهر بدون مطالعه و تحقیق و علی رغم مسئولیت خبری و مسئولیتهای اجتماعی که داشته متهم را سیستانی معرفی کرده و خواستار اعدام برای وی شده است.
جمعی از فرهیختگان شرق گلستان در تماس با راه اترک خواستار عذرخواهی رسمی و پست ثابت این عذرخواهی در صفحه ویژه او شدند.(اگرچه رادمهر اظهار گلایه آقای گرگیج را منتشر می کند ولی خودش هنوز عذرخواهی نکرده است.
انتهای پیام/رضا جامی