bazaryek2

علی رغم بحرانی بودن شرایط کرونا در کلاله، بازار هفتگی این شهر هنوز برگزار می شود

به گزارش راه اترک، شرایط کرونا در شهرستان کلاله خیلی بحرانی است.
تصاویری از دراز کشیدن برخی از بیماران بر روی موکت در یک بیمارستان، حکایت روزهای سخت شیوع بیماری کرونا در کشور است.

در شرایطی که از ظهر امروز وضعیت تردد و بازارها با کنترل شدید روبرو شده و طرح ممنوعیت تردد در سراسر کشور به اجرا درآمده است و دستور تعطیلی سراسری کشور نیز داده شده است ، برگزاری بازار هفتگی در شهر کلاله مشخص نیست با چه نگاهی اجازه داده شده است.

محمد ابراهیمی تودرواری، فرماندار کلاله در گفتگو با راه اترک گفت: بازار هفتگی اجازه برگزاری ندارد و ما در ورودی شهر جلوی خودروهای فروشنده را گرفته ایم.

این جلوگیری اما با آنچه در محل برگزاری یک شنبه بازار روی می دهد، فرق دارد.

یکی از شهروندان شهر کلاله که منزلش در اطراف یک شنبه بازار است در گفتگو با راه اترک گفت: متاسفانه جمعیت زیادی به این محل آمده اند و بدون رعایت فاصله گذاری اجتماعی مشغول به خرید خود هستند.

bazaryek

 

bazaryek

 

bazaryek

 

bazaryek

تماس مجدد ما با ابراهیمی ، فرماندار کلاله مبنی بر برپا بودن بازار ، وی را به واکنش واداشت و گفت: حتما مامور به محل اعزام خواهیم کرد.

فروشندگان تا همین ساعت انتشار خبر هنوز در محل حضور دارند و بر تعداد آنها اضافه نیز شده است.

این در حالی است که فروشندگان شهری اجازه فعالیت ندارند و به خاطر کرونا باید مغازه های آنها بسته باشد.

انتهای پیام/رضا جامی