فرماندار مراوه تپه از پیگیری مطالعات جدید نفت و گاز در این شهرستان خبر داد.
به گزارش راه اترک، علی مرگدری، معاون اسبق برنامه ریزی و اشتغال استاندار گلستان در آبان 1393 از وجود منابع نفت و گاز در شهرستان مراوه تپه خبر داده بود.
وی در این خصوص گفته بود: براساس مطالعات مخازن طبیعی نفت و گاز در مراوه تپه ،می توانیم نیاز 5 استان شمالی را در این خصوص برطرف کنیم.
این وعده با آمدن دکل حفاری نفت و گاز به منطقه رنگ عملی به خود گرفت.
فعالیت دکل حفاری نفت و گاز در شهرستان مراوه تپه چند ماهی بود و برخی از جوانان منطقه نیز در این پروژه که در مرحله مطالعاتی بود مشغول به کار شده بودند.
اما بعد از مدتی این پروژه از شهرستان رفت.
لقمان قربانی، سرپرست جدید فرمانداری شهرستان مراوه تپه در پاسخ به سوال خبرنگار راه اترک در این خصوص گفت: مطالعات قبلی که به طور گمانه زنی انجام شده بود، متوقف شده است.
وی اضافه کرد: در سطح ملی و استانی پیگر هستند و برای مراوه در دستور کار دارند تا این مطالعات دوباره از سر گرفته شود.
همزمان با موضوع مراوه تپه ، اکتشاف نفت و گاز در منطقه گمیشان نیز در حال انجام است.
انتهای پیام/رضا جامی