دوره آموزش رایگان آشپزی رستورانی آبزیان با ارائه مدرک رسمی، در کلاله برگزار می شود.
به گزارش راه اترک، ماهی و آبزیان حلال گوشت دریایی از جمله مواد پروتئینی است که مصرف آن در بین خانوار ایرانی بعضا به خاطر آشنا نبودن با شیوه های جدید پخت که این سبد غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه را به سبد خانواده ایرانی، اضافه می کند، بسیار پایین است.
دکتر ملاشاهی، رئیس اداره شیلات شهرستانهای شرق گلستان در کلاله به خبرنگار راه اترک گفت: با توجه به اینکه امروزه مصرف ماهی به دلیل دارا بودن پروتئین و ویتامین D در جهت سلامت خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است، اداره شیلات شهرستان کلاله، گالیکش و مراوه تپه در راستای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش سرانه مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی در نظر دارد یک دوره کارگاه طبخ آبزیان را در شهرستان کلاله با مشارکت مرکز فنی و حرفه ای در تاریخ 22/4/1402 در محل این مرکز واقع در خیابان بهشتی برگزار نماید .
ملاشاهی اضافه کرد: این دوره که با رویکرد نحوه نگهداری و روش های گوناگون طبخ ماهی برای شهروندان و بخصوص مادران برگزار می گردد می تواند نقش مهمی در جهت نگرش خانواده ها به سمت مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی داشته باشد .
رئیس اداره شیلات شهرستانهای شرق گلستان اضافه کرد: شهرستان کلاله با دارا بودن ظرفیت ها و قابلیت های مناسب، در جهت تولید انواع ماهیان گرمابی ، سردآبی و خاویاری، توانایی تامین پروتئین مصرفی شهرستان و حتی صادرات آن به سایر شهرستانها را دارا می باشد .
وی در پایان گفت: ضمنا به دختران شرکت کننده در این دوره که در رده سنی 15 تا 18 سال باشند به شرط قبولی در آزمون از طرف فنی و حرفه ای به صورت رایگان گواهینامه بین المللی اعطا خواهد گردید .
انتهای خبر/روح انگیز مرادیانی