طرز تهیه مربای بسیار خوشمزه خوره چکن طبیعی را در سایت راه اترک، بخوانید.
به گزارش بخش اجتماعی پایگاه خبری و تحلیلی راه اترک، با به نیمه رسیدن فصل پاییز، برداشت میوه های جنگلی از جنگلهای بابرکت شمال، آغاز می شود.
میوه هایی همچون: خوره چکن(ولیک)، هالیش، کندس یا همان ازگیل، قوزه گل محمدی طبیعی، تمشک، انگور و ... در جنگلهای شمال رویش دارند و در فصل پاییز می رسند و موقع رسیدن آنها که می شود، خیل مردم محلی را به سوی خود. جذب می کند.
نورعلی قرناسی، خبرنگار افتخاری راه اترک به همراه خانواده، امروز طرز درست کردن مربای بسیار خوشمزه خوره چکن را برای ما ارسال کرده که در زیر می آوریم.
برای درست کردن مربای خوره چکن که از میوه های جنگلی و خدا دادی است، باید مراحل زیر را طی کنید.
۱- اول کمر همت را باید بست و به مناطق جنگلی مخصوص منطقه رفت و پی تیغهای تیز درختهای خوره چکن را له جان خرید.
در ضمن باید حواسمان باید که رسم امانت داری را در حفظ این درختان به کار گیریم تا این سرمایه برای آیندگان ما هم حفظ شود.
بعد از جمع آوری و شستن میوه های چیده شده و جدا کردن برگ از میوه ها، آنها را می جوشانیم و سپس هسته ها را از میوه جدا می کنیم.
در ابن زمان، شکر را به آن اضافه می کنیم و دوباره می جوشانیم تا وقتی که غلیظ شد.
حالا مربای ما با بهترین طعم آماده شده است.
نورعلی در پایان نوشت: برادران و خواهران گرامی، الان یک شیشه مربا را از مغاره بگیری هم گران هست و هم طبیعی نیست، چرا وقتی که همه چی را خداوند در اختیار ما گذاشته است و در جنگل منطقه خودمان تابستان، زمستان نعمت الهی در دسترس مان فرار گرفته استفاده نکنیم.
چرا فقط باید، مصرف کننده باشیم .
چرا نباید زحمت بکشیم در تابستان وبهار.
از میوه هایی مثل: گل محمدی، کندوس، خورچکن و غیره، میشه هم مربا هم لواشک و همه چیز دیگر، درست کرد.
راستی بجای نوشابه، الان موقع جمع کردن، ،زرشک وحشی هست.
می شو. زرشکهای وحشی را جمع کرد و بجوشانی، بعد کمی، خیلی کم شکر اضافه کنی.
حالا از صدتا نوشابه هم بهتر، هست.
هم برای بدن خیلی مفید هست و هم طبیعی هست.
پس خونه نخوابید بزنید دل کوه جنگل ،،،،
انتهای خبر/