رئیس جمهور عراق گفت: امید داریم بتوانیم از همکاریها و ظرفیتهای جمهوری اسلامی برای بازسازی عراق، بیش از گذشته بهرهمند شویم.
به گزارش راه اترک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، رئیسجمهور عراق، دیدار با رهبر انقلاب اسلامی را افتخاری بزرگ دانست و گفت: من با یک پیام صریح و آشکار به تهران آمدهام مبنی بر اینکه عوامل و عناصر پیونددهندهی دو ملت ایران و عراق، ریشه در تاریخ دارد و غیر قابل تغییر است.
رئیسجمهور عراق با اشاره به مذاکرات خود در تهران، خاطرنشان کرد: ما به دنبال گسترش بیش از پیش همکاریها در همهی زمینهها و ارتقای آن به سطحی هستیم که در شأن روابط اجتماعی و فرهنگی و مصالح مشترک دو ملت باشد.
آقای برهم صالح، خدمت به زائران حسینی در اربعین را افتخاری برای دولت و ملت عراق دانست و با تأکید بر اینکه عراق کمکها و حمایتهای ایران را در دوران مبارزه با استبداد صدامی و در دوران مبارزه با تروریسم تکفیری فراموش نخواهد کرد، افزود: ما حکمت و عقلانیت و تدبیرِ مرجعیت را یک نعمت بزرگ برای ثبات و آرامش و پیشرفت عراق میدانیم.
وی مهمترین اولویت مسئولان عراقی در دوران جدید را بازسازی و احیای زیرساختها، مبارزه با فساد، ارائهی خدمات مناسب به مردم عراق، اصلاحات داخلی و تقویت اتحاد ملی برشمرد و تأکید کرد: ما بنا داریم عراق را به یک کشور قوی در منطقه تبدیل کنیم و امید داریم بتوانیم از همکاریها و ظرفیتهای جمهوری اسلامی برای بازسازی عراق، بیش از گذشته بهرهمند شویم.
انتهای پیام/