چاپ
دسته: خبر ویژه
بازدید: 495

HAZRAGHAR1

خطیب نماز جمعه روستای قرناوه علیاء مراوه تپه گفت: قبل از انقلاب وابستگی شدیدی به کشور های استعمار داشتیم ولی به شکر خداوند و انقلاب اسلامی استقلال پیدا کردیم و هیچ کشوری نمی تواند برای جمهوری اسلامی تصمیم بگیرد.

به گزارش راه اترک، حاج عبدالمطلب آخوند پهلوان زاده، امام جمعه قرناوه در خطبه های نماز جمعه این هفته خود ضمن تبریک ایام الله پیروزی انقلاب اسلامی بر باشکوه برگزار شدن مراسمات چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی تاکید نمود.

حضرت قلی حاجیلی دوجی، مدیریت آموزش و پرورش مراوه تپه نیز به عنوان خطیب این هفته نماز جمعه گفت: قبل از انقلاب وابستگی شدیدی به کشورهای استعمارگر داشتیم ولی به شکر خداوند و انقلاب اسلامی استقلال پیدا کردیم و هیچ کشوری نمی تواند برای جمهوری اسلامی تصمیم بگیرد.

HAZRAGHAR1
حاجیلی دوجی به جنگ اقتصادی و رسانه ایی دشمن اشاره کرد و گفت: جنگ رسانه ایی دشمن به راه انداخته و می خواهد دین اسلام را کم اهمیت جلوه دهد که در اینجا، نقش علماء و روحانیت و حوزه علمیه در این زمینه خیلی مهم است.
وی اضافه کرد: آمریکا مدعی حقوق بشر است ولی حقوق بشر آمریکایی ظاهری و غیر واقعی است چرا که اگر واقعی بود، در نسل کشی مسلمانان روهنگامیایی، از حقوق مسلمانان دفاع نکرد؟
مدیریت آموزش و پرورش مراوه تپه ادامه داد: هر کشوری در حال پیشرفت باشد، امریکا با ترفند ها و توطئه های جلوی آن را میگیرد .
حضرت قلی حاجیلی دوجی گفت: ما باید با وحدت و صعه صدر و حمایت از رهبری برای پیشرفت کشورمان تلاش کنیم تا نقشه شوم دشمنان چهل ساله ی کشورمان، بی اساس شود.

روستای قرناوه علیاء از توابع شهرستان مراوه تپه بوده و در استان گلستان قرار دارد.

انتهای پیام/جانمحمدی شهروند خبرنگار افتخاری راه اترک