چاپ
دسته: خبر ویژه
بازدید: 390

ntaimz

رسانه های آمریکایی، در خصوص شهادت شهید فخری زاده دست به اعتراف زدند.

به گزارش راه اترک، همیشه دست آمریکا و رژیم صهیونیستی در ترور افراد به خصوص دلیرمردان ایرانی عیان بوده است و این ادعا را خود آنها بعد از شهادت حاج قاسم به طور علنی اعلام کردند.

بعد از شهادت شهید فخری زاده نیز همه به این امر که این ترور با عاملیت آمریکا و صهیونیستها صورت گرفته است، واقف بودند.

رسانه نیویورک تایمز آمریکا در تازه ترین خبر خود در خصوص شهادت شهید فخری زاده ، این ترور را به صهیونیستها منتسب کرد.

این رسانه در این خصوص نوشت:« روزنامه نیویورک تایمز از قول سه مقام اطلاعاتی گزارش داد که قتل محسن فخری‌زاده چهره ارشد در برنامه هسته‌ای ایران، کار اسرائیل بوده است.

ساعاتی بعد از ترور آقای فخری‌زاده در روز جمعه ۷ آذر این روزنامه آمریکایی از قول سه مقام اطلاعاتی که نامی از آنها برده نشده، نوشت که اسرائیل پشت حمله به فخری‌زاده بود.

این گزارش می‌افزاید، «هنوز معلوم نیست آیا ایالات متحده از پیش در جریان این عملیات بوده یا نه، اما دو کشور مدت‌هاست که در رابطه با ایران تبادل اطلاعات می‌کنند».

انتشار این نوع اخبار در رژیم آمریکایی که شدیدترین سانسورهای خبری را در برنامه دارد، بدون دلیل نیست و حتما این نوع رسانه ای کردن خبر هم با برنامه بوده و برای کم رنگ کردن واکنش جمهوری اسلامی می باشد.

یک فعال رسانه ای ایرانی در این خصوص در فضای مجازی نوشت:«الان به همان مستند خود آمریکا وقت قصاص است.
هر آمریکایی و هر صهیونیست مقصر در ترور شهید فخری زاده و شهید حاج قاسم در تیررس انتقام سخت است.»

ntaimz0

انتهای پیام/رضا جامی


 #انتقام_سخت