آخرین وضعیت اتهام مطرح شده یک رسانه در خصوص شهردار کلاله برای سوء استفاده از اموال بیت المال به کجا رسید؟
به گزارش راه اترک، بعد از حاشیه دار شدن شهردار کلاله در بهمن ماه ، در خبری که سایت گلستان ما منتشر کرده بود، تنها کاری که انجام شده بود، تخریب اضافه ساخت ویلای شهردار کلاله بود ولی در این خصوص هیچ پاسخی به مردم در زمینه اتهام وارد شده به شهردار کلاله داده نشد!
اصل خبر مطرح شده در سایت گلستان ما که به شکل اتهام منتشر شده بود، سوء استفاده شهردار از اموال بیت المال برای ویلای شخصیش بوده است.
در اتفاقات روی داده در زمینه ویلا، اضافه ساختهای ویلا تخریب می شود ولی در خصوص بقیه ماجرا پاسخی داده نمی شود.
سوالات مردم این است:
1-سایت گلستان ما مدعی سوء استفاده شهردار از اموال بیت المال بوده ، آیا این ادعا یک تهمت بوده و یا واقعا شهردار این کار را انجام داده است؟
2-اگر شهردار بی گناه بوده ، چرا این موضوع به اطلاع مردم رسانده نشده است؟
3-اگر شهردار مقصر بوده و از اموال بیت المال سوء استفاده کرده، پس چرا بازهم به اطلاع مردم رسانده نمی شود؟
4-علی رغم رسانه داشتن شهرداری کلاله ، چرا شهرداری کلاله در رسانه ای که برای آن هزینه هم داده می شود، هیچ پاسخی به مردم نداده است؟
مردم از مسئولین امر به خصوص دادگستری محترم استان گلستان درخواست می کنند جهت تقویت حس امیدواری مردم ، هرچه سریعتر در این خصوص اظهار نظر کنند تا از ایجاد هرگونه شبهه و شایعه جلوگیری شود.
ارازگلدی از شهرستان کلاله