اهالی روستای تمرقره قوزی از قطعی کامل آب این روستا در روز عید قربان، گلایه مند شدند.
به گزارش راه اترک، عید سعید قربان از اعیاد بزرگ اسلامی است.
از اعمال روز عید سعید قربان ، غسل عید است که مردم قبل از نماز عید سعید قربان می توانند آن را انجام دهند.
در این روز عید مردم بعد از انجام غسل عید به سمت مصلی ها برای انجام نماز عید قربان می روند و بعد از خواندن نماز ، سنت حسنه قربانی کردن را انجام می دهند.
متاسفانه آب شرب اهالی روستای بزرگ تمرقره قوزی در روز عید سعید قربان بدون اطلاع به این مردم قطع شده بود.
خانواده های مختلفی ضمن ابراز گلایه از این وضعیت ، خواستار مشخص شدن علت قطعی آب در روز عید شدند.
یکی از اهالی این روستا در تماس با راه اترک گفت: ما از مسئولین می خواهیم بپرسیم : چرا آب روستای بزرگ تمرقره قوزی آنهم بدون اطلاع آنها به طور کامل باید قطع شود؟
وی ادامه می دهد: اگر از روز قبل به مردم اطلاع داده می شد، مردم آب جمع می کردند و مشکل کمتری بابت قطعی آب داشتند.
عطابردی خانی از ساکنین این روستا در این خصوص متنی را برای ما ارسال کرده است که در زیر می آوریم.
«معمولا مسیولین شهرستان دردآستانه مناسبتهای ملی ، مذهبی و امثال با برگزاری جلسات وچک نمودن موارد مورد نیاز ، تمهیدات لازم را انجام میدهند و در صورت نیاز و احساس کمبود مواردی نسبت تهیه موارد فوق آماده باش کامل اجرا میشود .
با وجود اینکه عید سعید قربان یک بزرگ مسلمانان بوده و مردم در این روز با قربانی نمودن گوسفند و گاو فرایض دینی خود را ادا مینمایند .
متاسفانه اداره آبفار شهرستان کلاله برای روز هیچگونه تمهیداتی انجام نداده بودند که وقتی اهالی این روستا با شنیدن صدای ملکوتی اذان خواستن برای ادای دینی خود یعنی قربانی کردن گوسفند بطرف شیرهای آب رفتند برعکس روزهای قبل که حداقل اندکی آب جاری بود با شیرهای بدون آب مواجه گردیدند چون مسئولین آب شهرستان بدون اینکه روز قبل به اهالی اطلاع دهند آب را قطع نموده بودند.
که این خود مشکلات بزرگی را در این روز ببار آورد و اهالی نیز با اعضای محترم شورای اسلامی ، دهیار و آبدار روستا تماس گرفته و علت را جویا میشدند.
آنطوریکه همه میدانند قربانی نمودن دادم بدلیل وجود خون و فضولات داخل آن نیاز به نطافت کامل خود دام و محوطه دارد .
آیا مسئولین آب شهرستان از این مورد آگاهی ندارند که ایام وجود کرونا در شهرستانی وضعیت قرمز دارد رعایت بهداشت فردی و محیط از ضروریات میباشد؟
این امر بیانگر یک ضعف بزرگ مدیریت شهرستان را رسانده و سوء مدیریت آن میباشد .
با پیش آمدن این وضع اعضای محترم شورای اسلامی و دهیاری با مسئولین آب شهرستان تماس میگیرند و این جواب را میگیرند که آب را قطع نموده اند و ساعت ۹/۱۵ قیقه صبح وصل خواهد گردید در صورتی که اولین قطرات آب ساعت ۱۱/۳۰ در شرقی ترین بخش روستا جریان یافته و در ساعت ۱۸ غرب روستا فاقد آب شرب بود.
بنده با روابط عمومی آبفار استان تماس گرفتم و مقرر شد با مسیول ابفار شهرستان تماس گرفته و نسبت به حل مشکل اقدام گردد متاسفانه این امر نتیجه نداده با جناب آقای کاویانی تهیه برنامه روزنه صدای مرکز گلستان تماس گرفته و ایشان نیز از طریق مسئولین آبفار استان این موضوع را پیگیری نمودم .
سپس با جناب آقای ناصری در بخش سیمای گلستان تماس گرفتم و ایشان گفتند که حتما این مورد بجد پیگیری خواهند نمود بعد چند دقیقه ایشان طی تماس خود اطلاع دادند که مقرر گردیده در صورت ادامه این مشکل ، از طریق اعزام تانکر اقدام رفع مشکل خواهدشد..
در روستای تمر قره قوزی مرکز دهستان تمران
با جمعیتی حدود ۷ هزار نفر حداقل ۴ هزار گوسفند ذبح میشود آیا مسئولین اداره آبفار شهرستان کلاله فکر بهداشت فردی و محیط این تعداد جمعیت را در ایام کرونا نکرده بودند که بجای اینکه بجای تدارک دیدن آب ذخیره شیر فلکه را بستند؟
مسئولین آبفار کلاله مگر نمیدانستند که مصرف آب در چنین روستای با وجود ۷هزار جمعیت و ۴ هزار گوسفند قربانی برعکس روزهای معمولی به حداقل دوبرابر آب نیاز روزهای عادی میشود؟.
پس دلیل بستن شیر آب به روی این جمعیت در این روزهای بحرانی چه دلیلی میتواند داشته باشد نکنه ایشان میخواهند با این کارشان خوراک تبلیغاتی بیگانگان را در این ایام تامین کنند ؟»
مطلب این شهروند ساکن روستای تمرقره قوزی بدون کم و کاست در سایت منتشر می شود.
سایت راه اترک ضمن درخواست از مردم در این روزهای گرم و کم آبی، برای رعایت و صرفه جویی در مصرف آب ، از مسئولین اداره آبفار شهرستان کلاله پاسخ لازم و منطقی در این خصوص را بدهند.
انتهای پیام/رضا جامی