چاپ
دسته: خبر ویژه
بازدید: 277

nirugah

سرپرست فرمانداری مراوه تپه از آغاز نصب 20 نیروگاه تولید برق در این شهرستان خبر داد.

به گزارش راه اترک، شهرستان مرزی مراوه تپه از پتانسیلهای ویژه ای به خصوص در زمینه تولید انرژیهای تجدید پذیر برخوردار است که با توجه به آن می تواند به قطب تولید برق شمال کشور تبدیل شود.

وجود مناطق بادخیز و همچنین مستعد بودن منطقه از نظر میزان خوب تابش نور خورشید ، این شهرستان را مستعد تبدیل شدن به قطب نیروگاهی شمال کشور کرده است.

بعد از نصب نیروگاه برق 25 مگاواتی در این شهرستان ، سرپرست فرمانداری این شهرستان از آغاز نصب 20 نیروگاه خورشیدی 5 مگاواتی در این منطقه خبر داد.

لقمان قربانی، سرپرست فرمانداری مراوه تپه در این خصوص گفت: بر اساس این طرح در فاز اول نصب و راه اندازی ۲۰ عدد نیروگاه خورشیدی آنگرید(متصل به شبکه برق) برای خانواده های کم برخوردار با هدف اشتغالزایی پایدار با تسهیلات #بنیاد_علوی اجرا خواهد شد.
لقمان قربانی افزود، در این شرایط روستاییان در اشتغال جدید با فروش برق تولیدی نیروگاه های خود به دولت در قالب طرح تشویقی وزارت نیرو و خرید تضمینی برق تجدیدپذیر از طرف دولت برای مدت ۲۰ سال ضمن بازپرداخت تسهیلات از محل فروش برق از یک درآمد خوب و مستمر بهره مند می شوند وی گفت: با احداث نیروگاه خورشیدی بخش قابل توجهی از زیرساخت اصلی نیاز به برق شهرستان مراوه تپه تامین می شود .
قربانی همچنین افزود، در خصوص درآمدزایی برای روستاییان در سال اول هر نیروگاه ماهانه بین یک میلیون و یکصد هزارتومان تا یک میلیون و پانصد هزارتومان برای هر خانوار درآمد ایجاد می کند.
شهرستان مراوه تپه در استان گلستان واقع شده است.

انتهای پیام/رضا جامی