حال منتقد سیاسی اردوغان در خصوص سیاست دوگانه او در قبال ثهیونیستها، بسیار وخیم است.
به گزارش راه اترک، حسن بیتمز، نماینده مجلس ترکیه و عضو حزب سعادت، هنگام سخنرانی در نشست عمومی پارلمان ترکیه دچار حمله قلبی شد.
بیتمز در حال دچار حمله قلبی می شود که در حال انتقاد شدید از سیاست دوگانه اردوغان در قبال جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه بود.
یورونیوز در این خصوص نوشت: حسن بیتمز در سخنرانی طولانی خود بارها رجب طیب اردوغان، رئیسجمهوری ترکیه را به دلیل سیاستهای دوگانه و دوروییاش در برابر اسرائیل مورد انتقاد قرار داد. رئیس پارلمان نیز یکی دو بار میکروفون آقای بیتمز را به دلیل طولانی شدن سخنرانی قطع کرد.
در پایان سخنرانی آقای بیتمز به روی زمین میافتد و نمایندگان مجلس برای کمک به او به سرعت به سمت جایگاه سخنرانی شتافتند. او بیست دقیقه بعد به بیمارستان منتقل شد.
به گفته فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه، آقای بیتمز در بیمارستان بستری شده و وضعیت او «بسیار وخیم» است.
بیتمز در خصوص سیاست دوگانه اردوغان شعر زیر را خواند: «آنها فکر میکنند اگر سکوت کنیم مشکلی پیش نمیآید، اما اگر ما سکوت کنیم، تاریخ سکوت نخواهد کرد، حتی اگر تاریخ سکوت کند، حقیقت ساکت نخواهد ماند، حتی اگر بتوانند از شر عذاب وجدان خود خلاص شوند، آنها از مجازات تاریخ در امان نخواهند بود، حتی اگر از عذاب تاریخ نجات بیابند نیز از خشم خدا در امان نخواهند ماند.»
انتهای خبر/رضا جامی