یاهو، جیمیل و سایتهای ارائه دهنده ایمیل، نامه های افراد را له رسانه ها، می فروشد.
به گزارش راه اترک، تغییر تامه نگاری و نامه نویسی از مکتوب و اداره های پست به تازه های تایپی و صندوقهای مجازی رسیده است و البته پا ازین مرحله نیز گذشته و ارسال تصاویر و ویدئو نیز امروزه تلاش کرده تا جای نامه نگاری قدیم را بگیرد.
در این یین، به علت پیشگام بودن غرب در ایجاد اینترنت و صندوقهای پستی اینترنت، مردم کشور ما هم کم کم به آن اعتماد کردند و به استفاده از آن روی آوردند.
اما سیاست.دشمنانه غرب علیه کشورمان و استیلای جریان صهیونیستی بر رسانه های غربی باعث شد که کار جاسوسی از صندوقهای پستی مسئولین کشوری و حتی دانشمندان و اندیشمندان کشورمان در دستور کار قرار گرفت.
در تازه ترین شکل این جاسوسی، فایننشیال تایمز از رویت نامه نگاری برخی از چهره ها و شخصیت های کشورمان خبر داد.
فایننشیال تایمز نوشت: فایننشیال تایمز به ایمیلهایی اشاره کرده که ظاهرا نشان میدهد در ژوئيه ۲۰۲۱ یکی از مقامهای حسابداری شرکت PCC در تهران به رجال در مورد پرداخت برنامهریزی شده در چین ایمیل زده و نوشته است: «لطفا شماره حساب امن را برای پرداخت برای ما ارسال کنید» ضمن اینکه او خطاب به مدیر حسابداری این شرکت نوشته است: «لطفا اطمینان حاصل شود که هیچ اشارهای به شرکت بازرگانی پتروشیمی یا پیسیسی نشود.»
چند سالی است که شرکت های اینترنتی کشورمان در زمینه ارائه صندوقهای پستی اینترنتی ودود کرده اند و برخی از آنها قوی خم هستند.
انتظار است که مردم برای رسیدن به امنیت نامه های خود از صندوقهای پستی ایرانی استفاده کنند.
انتهای خبر/رضا جامی