زمزمههای حضور الیاس نادران به عنوان رقیب حسن روحانی در انتخابات سال ۹۶ شنیده شد.
به گزارش راه اترک به نقل از ایلنا، «در سال ۵۷ در شهرستان علی آباد کتول دوستانی که کار مبارزه را انجام میدادند یک جمع بندی رسیدند که برای مقابله با تحرکات نظامی رژیم باید ابزار لازم را داشته باشیم به همین دلیل هم دنبال ساخت مواد منفجره رفتیم و اتفاقی که برای ما افتاد شب عاشورای سال ۵۷ بود قبل از آن هم دوستان زحمتهای زیادی کشیده بودند. یک خانهای بود که در آن حدود پنجاه تا از نارنجک های دستی که ساختیم جمعآوری کرده بودیم، یکی از اینها در دست من منفجر شد. یکی از دوستانی که با ما بود شهید شد و من مجروح شدم.»
به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، این حوادث داستان فردی را آغاز میکند که شاید نقطه اوج فعالیت او انتخابات ریاست جمهوری آینده باشد. الیاس نادران!
در چند روز گذشته تاریکترین قسمت اصولگرایان نیز از نامزد انتخاباتی خود رونمایی کرد و زمزمههای حضور الیاس نادران به عنوان رقیب حسن روحانی در انتخابات سال ۹۶ شنیده شد.
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی به مرور از یک حزب در حاشیه به یک حزب جریان ساز در میان اصولگرایان تبدیل شد. در انتخابات مجلس دهم نیز این جریان دست بالا را در تنظیم لیست انتخاباتی اصولگرایان داشت.
با این حال نفوذ رسانهای ایثارگران انقلاب اسلامی به اندازهای بود که اجازه ندهند بعد از شکست اصولگرایان در انتخابات نقدی علیه این جریان در رسانههای اصولگرا منتشر شود.
ایثارگران البته در همه جا نفوذ خود را گسترده است چنانچه گفته میشود مجمع ایثارگران اصلاحطلب بهخاطر مخالفت با سیاستهای جمعیت ایثارگران حدود دو سال است که پشت در وزارت کشور منتظر دریافت مجوز است.
ادامه شکست!
اما اوج شکستهای ایثارگران در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ بود. این جریان سیاسی امید زیادی داشت که بتواند میان اصولگرایان وحدت به وجود بیاورد. زاکانی برای انتخابات اعلام نامزدی کرد و الیاس نادران نیز به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی او (باعنوان جبهه حماسه سازان انقلاب اسلامی) معرفی شد. اما تلاشهای این جریان نتیجه نداشت و یکی از اعضای سرشناس این جریان نیز برای انتخابات نامزد شده بود.
سرانجام زاکانی رد صلاحیت شد و تشکیلات او تمام قد پشت سر حدادعادل قرار گرفت. اما انصراف حدادعادل بیشتر و بیشتر این جریان را زیر فشار انتخاب بین قالیباف و جلیلی قرار داد و در نهایت همه با هم از روحانی شکست خوردند.
البته زاکانی سالهاست عضور شورای مرکزی جمعیت ایثارگران نیست و در حزبی همسو و نزدیک به جمعیت ایثارگران به نام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی فعالیت میکند که اتفاقا الیاس نادران نیز از اعضای شورای مرکزی این جمعیت به شمار میرود و تنها فردی است که همزمان در شورای مرکزی هر دو تشکیلات حضور دارد.
او در انتخابات اخیر مجلس تهران با هفتصد و بیست هزار رای در رده چهل و ششم قرار گرفت و از راهیابی دوباره به خانه ملت بازماند.
اقتصاددان یا دیپلمات؟
همایش بزرگ اصولگرایان تهران با عنوان خسارت محض روز یکشنبه برگزار شد. آنچه در این همایش بیش از هر چیزی نمود داشت، محورهای انتقادهای اصولگرایان تندور از دولت اعتدالگرای روحانی بود.
حاضران در جمع که بیش از هر کسی از یک رقمی شدن نرخ تورم و افزایش رشد اقتصادی کشور خبر داشتند سعی کردند تا اشکالات قراردادهای نفتی و سایر توافقهای بینالمللی ایران را بهانهای برای حمله به دولت روحانی قرار دهند. با این خط مشی به نظر میرسد چهرههای اقتصاددانی مثل احمد توکلی و نادران شانس کمتری برای جلب حمایت همه اصولگرایان برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری را خواهند داشت و شانس دیپلماتهای اصولگرا و چهرههایی شبیه سعید جلیلی همچنان بالا خواهد بود.
باز هم سمنان
طبق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، استان سمنان بیشترین تعداد نماینده را نسبت به جمعیت استان دارد. در عین حال این استان تا به حال دو رئیس جمهور را هم به ایران معرفی کرده است و شاید الیاس نادران سومین فردی باشد که از این دیار راهی پاستور شود.