کشک زابلی ، غذایی به شکل جیره ی ماندگار که ماندگاری آن بسیار زیاد است .
کشک زابلی ، غذایی که از چند ماده طبیعی ساخته می شود و بسیار مقوی نیز می باشد.
روش درست کردن این کشک و مواد سازنده آن به شرح زیر می باشد .
از ترکيب ادويه، زردچوبه، گندم بلغور شده و دوغ. اين مجموعه را به مدت يک هفته الي ده روز در کيسة نخي ميگذارند، سپس آن را درآورده و پس از ورزدادن، پودر ميکنند.
برای مصرف، مقداری ازآن را با روغن و پیاز سرخ می کنند، سپس رویش آب می ریزند و می گذارند تا بجوشد .
محمد مهدی خبرنگار اترک